login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Synology DS114, DS214play


[2013-10-24]

Két újabb 2014-es Synology DiskStation-nel folytatódik az év végi modellváltás. A már pár hete nem kapható DS112-t váltja a DS114. Bár a korábbi 1,6 GHz-es CPU helyett mostantól „csak” 1,2 GHz-en működik a középső 1-lemezes modellben, az órajel csökkenését ellensúlyozza a lebegőpontos arritmetika és a kétszer nagyobb, immár 512 MB RAM méret. A fogyasztás minimálisan nőtt a fentiek miatt, de „kárpótlásként” pl. a max. 8 IP-kameráról 640×480-as felbontásban 80 fps helyett összesen 240 fps rögzíthető, 1280×800 pixel mellett 20 helyett már 200 (!) fps, és fullHD-ban is 64 fps lehet a max. képkockaszám. Azaz pl. 8 darab fullHD-s kamera esetében minden kameráról akár 8 fps sebességgel is képes egyidőben rögzíteni a DS114. Nem mellesleg az ára is jelentősen olcsóbb lesz, mint a DS112-é volt: bruttó 61 800 Ft helyett 53 800 Ft az ajánlott kiskereskedelmi ár!

A DS214play – ahogy a neve is jelzi – egy teljesen új „kategória”, nem volt eddig elődje. A play elnevezés arra utal, hogy videólejátszáshoz optimalizálták, egészen pontosan transzkódoláshoz. Ha különböző (mobil) eszközökre szeretnénk streamelni olyan filmfájlokat a NAS-ról, melyeket az adott eszköz nem kezel, akár fullHD felbontás mellett is képes valós időben a szükséges formátumra és felbontásra transzkódolni a DS214play a videókat. Ehhez kétmagos Intel Atom (CE5335) processzort és 1 GB RAM-ot használ a DS213/DS213+ készülékházába épített új modell. Ára 103 700 Ft.

Mindkét újdonság már rendelhető a webshopban, ma már raktáron is lesznek. Részletes leírások már fent van a Synology.com-on (a magyar fordítás folyamatban), link a webshopunkban a termékekre kattintva! Kérünk minden forgalmazót, mielőbb vegye fel kínálatába őket!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.