login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Minden idők legolcsóbb 2-lemezes DiskStation-je: DS214se


[2013-11-05]

Soha nem volt még ilyen olcsó 2-lemezes Synology, mint az angol oldalon ma bejelentett DS214se. Az „se” jelzés a Single-role Edition rövidítése lehet, de magyarul talán hívhatjuk Spórolós Edition-nek is, hiszen ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára mindössze 44 900 Ft! Ez 15 ezer forinttal kedvezőbb árcédulát jelent még az eddigi legkisebb 2-lemezeshez, a DS213j-hez képest is. A DS214se-vel a Synology nem titkolt célja, hogy olyan vevőket nyerjen meg magának, akik eddig ezt a prémium márkát nem engedhették meg maguknak. A DS214se úgy tud igen kedvező árú lenni, hogy közben nem kell kompromisszumot kötni a szoftver terén, mint pl. az USB Station 2-nél kellett: a legújabb DSM és jövőbeli frissítései is tökéletesen futnak ezen az új, 800 MHz-es modellen. Teljesítménye pedig még mindig bőven elég az átlagos otthoni és kisirodai feladatokhoz, hiszen pl. 100 MB/s fölötti sebességgel olvashatunk róla, és 256 MB DDR3 RAM-ot használ. Az angol termékoldal és a magyar adatlap már elérhető, a Synology.hu-ra a héten kerül fel a bejelentés és a magyar nyelvű termékoldal.

Kérünk minden Synology-forgalmazót, mielőbb vegye fel a kínálatába a DS214se-t, amely már a héten raktáron lesz, mától rendelhető a webshopban!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.