login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




REVO médaimegjelenések


[2013-12-07]

Az elmúlt hónapokban számos nemzetközi médiumban szerepeltek a skót REVO termékei, főleg az ősszel bejelentett új modellek (AXiS X3SuperConnect). Olyan ismert lapokból gyűjtöttünk össze néhány írást/értékelést Marketing oldalunkra, mint az angol Mac Format, a Stuff és a The Sunday Times. Az amerikai Gear Patrol karácsonyra 12 remek ajándékot gyűjtött össze olvasói számára. A REVO SuperConnect többek között olyan termékek mellett (előtt) került fel a lista elejére, mint a Google Chromecast, a vadiújXBOX One játékkonzol, a Cambridge Audio Minx Go bluetooth hangszóró, a Sony STR-DN840 házimozi-erősítő, a Bowers & Wilkins P7 fejhallgató vagy épp a Pioneer SP-SB23 hangprojektor és mélynyomó. A tesztek kb. egyetértenek abban, hogy vélhetően a REVO az adott termékkategória legjobbja, kiváló hangzásával, stílusos megjelenésével és számtalan szolgáltatásával. A jövő héten felkerül a fenti írások mellé a magyar PC World decemberi számában a főszerkesztő által publikált féloldalas REVO AXiS XS ajánló is, amely a „PC WORLD felszereltség” díjjal jutalmazta a terméket! Az írásokat használjátok szabadon hírekben vagy a termékek leírása mellett!

Aktuális REVO-kínálatunk várhatóan csak január elején bővül a SuperConnect-tel és a PiXiS RS-sel.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.