login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Márkáink év végi sajtómegjelenései


[2013-12-11]

A NEON Multimedia Kft. folyamatosan figyelmet szentel az általa forgalmazott termékek médiamegjelenéseire, de a karácsonyi, természetesen, kiemelt időszak. Összefoglaljuk, lehetőségeink mikre terjedtek ki a 2013-as év végén.

A nyomtatott magazinok közül a PC Worlddel kötöttünk megállapodást, így a már megjelent aktuális (decemberi) lapszámban egész oldalas vásárlási tanácsadóként szereplő összehasonlítás jelent meg az összes kétlemezes Synology NAS-sal, amihez rövid szöveges kifejtés is tartozik. Ez a lapszám féloldalas REVO AXiS XS tesztet is tartalmaz, méghozzá igen jó eredményekkel. Ezeken kívül a kiadó Christmas Superguide nevű, okostelefonokon, tableteken elérhető alkalmazásában jelenik meg a Synology DS214play, hiszen fő jellemzője ennek a célcsoportnak lehet érdekes.

Teches oldalak közül elsőként a Prohardvert említenénk, ahol éppen most folyik egy egyhetes Synology-kampány egy, a kiemelkedően népszerű fórum főoldalaiban, topikjaiban megjelenő U-alakú nagy bannerrel. Több hetes kampányunk fut a Geeks.hu-n, aminek típusa rovatszponzoráció, az oldal Házimozi rovatában jelenítjük meg banner formájában márkáinkat, eddig szerepelt már a Dune HD, a Popcorn Hour, a Mede8er, a héten pedig a Synology kerül sorra. Év végéig tart a szponzoráció. A Geeks.hu-n egyébként hamarosan Mede8er 600X3D és 800X3D teszt is megjelenik.

Az országos hírportálok közül – nagy örömünkre – a két legnagyobb mutatott érdeklődést ebben az időszakban márkáink iránt: az Index.hu techrovata éppen egy Synology DS114-et tesztel, ami a héten valószínűleg meg is jelenik, az Origo.hu munkatársa pedig ma látogatta meg bemutatótermünket, hogy a NAS+médialejátszó összeállításról szerezzen még több tapasztalatot cikkéhez, ez is hamarosan megjelenik.

Bizonyára legtöbbetek tud a 2013. november 9–10-én, a budapesti Marriott Hotelben lezajlott AV Trend & HiFi Show-ról, ami az ország legjelentősebb multimédiás kiállítása. Ezen a NEON Multimedia Kft. két saját kiállító helyiséggel rendelkezett, ahol nem csak tudakozódni lehetett főbb márkáinkról (Synology, Mede8er, Dune HD, Popcorn Hour, REVO), de meg is lehetett tekinteni, ki is lehetett próbálni azokat, illetve tájékoztató szórólapokat osztottunk az érdeklődőknek.

Mivel ez az első ilyen témájú összefoglalónk, elrugaszkodunk kicsit az utolsó negyedévtől, és beszámolunk a PC Worldben nyáron megjelent REVO K2 tesztről, a honlapjukon már megjelent korábbi Synology+Y-cam tesztjükről vagy az egyelőre csak nyomtatott formában megtalálható Synology DS413j-tesztről, amiben győzött a készülék. Szeptemberben a Geeks.hu-n jelent meg Popcorn Hour A-400 teszt, de a Synology DS413j is járt náluk. A PH!TV 6 hónapja a REVO AXiS XS-t mutatta be, előtte Popcorn Hour C-300 járt ott, korábban pedig a Dune Base 3D-t mutatták be. Ősszel egyébként a Synology NAS-ok mobil applikációira koncentráltunk, így került DiskStation a Mobilarénára, illetve a Mobilportra, továbbá ehhez kapcsolódóan a Technet.hu-ra egy DS413j

Satöbbi, satöbbi, folytathatnánk még a visszatekintést, de mi inkább a jövőbe nézést folytatjuk, és állandóan kutatjuk márkáinknak a legmegfelelőbb médiafelületet, hogy minél többen keressék készülékeinket nálunk, azaz Nálatok.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.