login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Skydigital 2XQC és REVO SuperConnect teszt a hazai médiában


[2014-03-07]

Két új termékünkkel is elkezdett ismerkedni a hazai média. Ennek eredményeképpen a Geeks.hu-n olvashatnak az érdeklődők a Skydigital gyorstöltőadapteréről, és a most indult Bigyológus.blog.hu mutatja be egy 4 és fél perces videóban a REVO újdonságát. A videó felkerült a YouTube-ra is, ígyakár saját oldalatokon is elhelyezhetitek. Elkészítése – többek között – az eddig a ProhardverTV-ről ismerős, jelenleg az RCKO.FM rádióadónál dolgozó Fekete Gábor nevéhez fűződik, aki a REVO K2-t is bemutatta már a Prohardver élő online műsorban.

Mindkét teszt – a forrás megjelölésével – szabadon használható a termékek népszerűsítése érdekében, minél több lelendő vevőnek mutassátok meg őket!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.