login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Mede8er szülinapi akció mától!


[2014-05-26]

2009 májusában kezdődött a dél-afrikai székhelyű Mede8er cég sikertörténete. Ezen kerek évforduló alkalmából valamennyi Mede8er árunk csökkent egy kicsit (amennyire a forint aktuális árfolyama ezt lehetővé teszi), de az 5 éves szülinapot és az 5 évnyi garanciát most a csúcsmodell fekete MED1000X3D-re érvényes 2×5=10 ezer forint kedvezménnyél ünnepeljük. Mind az alap, mind a belső wifis modellre érvényes az akció, így 69 900 Ft helyett 59 900 Ft, illetve 79 900 Ft helyett 69 900 Ft a bruttó ajánlott kiskereskedelmi kedvezményes ár a fekete MED1000X3D és MED1000X3D-WiFi típusokra.

Az promócióhoz tartozó magyar bannerek már letölthetőek a Marketing oldalról! Az akció keretében külön rendeltünk egy jó adag fekete 1000-es lejátszót, ezek raktárról vihetőek azonnal. Az akció a készlet erejéig érvényes.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.