login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Késnek az új lejátszóink


[2016-03-22]

Újabb csúszásról kaptunk hírt mind a Popcorn Hour A-500 Pro, mind pedig a Dune HD Solo 4K esetében.

Az A-500 Pro-ról március 3-án már írtunk a magyar márkaoldalon, akkor áprilisi elérhetőségről számoltunk be a korábban várt márciusi helyett. Most úgy tűnik, májusnál hamarabb bizonyosan nem lesz Európában a készülék. Annyival vagyunk csak előrébb, hogy már tudunk/tudnánk rendelni teszpéldányt, bár annak még nem aranyozottak az analóg hangcsatlakozói. A szállítási költségtől függően pár napon belül eldöntjük, hogy kérünk-e előzetes médiatesztekhez mintapéldányt. (A Popcorn Hour Magyarország Facebook oldalon nemrég megváltoztattuk a borítóképet a közelgő új modell miatt, és a fotók közé új képek kerültek fel az A-500 Pro-ról – utóbbiakat szabadon használhatja bárki.)

A Solo 4K állítólag azért nincs még nálunk (se), mert az első széria az ígért Z-Wave modul nélkül készült – nem tudni, hogy szándékosan vagy valami hiba folytán –, viszont az európai beharangozókban a Z-Wave mint alapfelszerelés volt említve. Így az eddig legyártott példányok máshová kerülnek, a héten készül csak el a Z-Wave-es konfiguráció, tehát csak április második hetében várható, hogy hozzánk is eljut végre.

Kérjük viszonteladóinkat, módosítsák a fentiek szerint a Solo 4K várható érkezési határidejét weboldalukon, illetve akár hírben is hívják fel a két újdonság érkezésével kapcsolatos problémákra a remélhetőleg már türelmetlen – de még nem elkeseredett – leendő vevők figyelmét!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.