login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Bővülő AKiTiO-kínálat, csökkenő árak


[2018-08-28]

Thunderboltos eszközkínálatunk jelenleg két amerikai gyártó, a Sonnet és az AKiTiO termékeire épül. Most az AKiTiO választékunk bővült 3 új termékkel, bár ezek közül a két fontosabb csak szeptember legvégén érkezhet először. Az újdonságok alapos megismeréséhez EZEN cikkünket javasoljuk elolvasni, a termékek mától előrendelhetőek webshopunkban. Újdonság az AKiTiO Node Duo, amely két PCIe kártya számítógéphez csatlakoztatását biztosítja Thunderbolt3-as porton keresztül. A Thunder3 Dock Pro egy nagyon sokoldalú Thunderbolt3-as dokkoló, amely többek között 10 GBites ethernet-portot is kínál. Harmadik új termékünk egy 2 méteres Thunderbolt3-as kábel, erre nem kell 1 hónapot várni, 1–2 héten belül tudjuk szállítani, megrendelés esetén.

Igen sok AKiTiO eszköz ára csökkent (főleg ami még Thunderbolt2-es), van amelyiké jelentősen (pl. 161 650 Ft-ról 124 450 Ft-ra), így kérjük, frissítsék árlistájukat az ezeket listázó partnereink! Bár elsősorban Apple gépekkel is kereskedő viszonteladóink figyelmébe ajánljuk Thunderboltos termékeinket, de egyre több más gyártó laptopjain is megtalálható már a Thunderbolt interfész, így egyre nagyobb igény lesz idehaza is ezen eszközökre, és örvendetes, hogy az áraik is csökkenni kezdtek.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.