login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Dune HD Pro 4K raktáron 1–2 napon belül, olcsóbb ár


[2018-10-04]

A vártnál szerencsére hetekkel korábban, még a héten megérkezik a sikeres nyári indulás után hiánycikké vált új androidos, HDR-képes Dune HD lejátszó, a Pro 4K következő szállítmánya. Az ajánlott végfelhasználó ár is a vártnál kedvezőbbre módosul: 79 850 Ft. Természetesen a már korábban leadott előrendelések is a kedvezőbb áron lesznek teljesítve.

Idén NEM VÁRHATÓ már újabb Dune HD lejátszó megjelenése, a mostani szállítmányunk pedig vélhetően hónapokig elég lesz – illetve december elején ismét lesz az európai raktárban, ha mégis úgy alakul, hogy addigra megint rendelnünk kell. A Pro 4K-t, és a továbbra is kapható Sigma-chipes Solo Lite, Solo 4K és Duo 4K modelleket kiállítjuk az október 27–28-án megrendezésre kerülő XIX. Házimozi és HiFi Show-n, amely reményeink szerint megnövekedő keresletet eredményez majd. Ráadásul a Solo 4K és Duo 4K típusok akciós csomagban (más termékkel együtt rendelhetően) is elérhetővé válnak 1–2 héten belül, amely szintén segíteni fogja az eladásokat. A kiállításra új Dune HD szórólap is készül, ebből természetesen most is kapnak viszonteladóink saját használatra.

Kérjük Dune HD termékeket kínáló partnereinket, aktualizálják kínálatukat, és osszák meg vevőikkel a fenti információkat!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.