login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Dune HD újdonságok, információk


[2019-02-21]

A mai naptól előrendelhető webshopunkból a Dune HD Pro 4K Plus, amely a következő Pro 4K szállítmánnyal együtt már a jövő hét elején raktáron is lesz. A Pro 4K Plus gyakorlatilag a Pro 4K belső lemezfiókkal bővített testvére, néhány egyéb extra porttal, kiegészítővel (részletesen lásd magyar márkaoldalunkon, ahol tegnap óta elérhető). Az új terméket holnap jelentjük be a Dune-HD.hu Facebook oldalán.

A 2019-re bejelentett androidos Dune HD termékek közül így már csak a csúcsmodell Ultra 4K, és a projektorral egybeépített Traveler nem rendelhető még. Utóbbiról csak annyit tudunk, hogy késik a megjelenése, az Ultra 4K viszont a Max 4K-val egy szállítmányban érkezik hozzánk, valamikor március folyamán.

A korábbi linuxos, Sigma Designs processzoros típusokból még várhatóan hónapokig elérhető marad a Duo 4K, a Solo 4K és a Solo Lite is. A Solo Lite szintén a jövő héten érkezik ismét raktárra a Pro 4K/Pro 4K Plus modellekkel együtt, de ára jelentősen emelkedett. Az áremelkedés vélhetően annak tudható be, hogy még így is a legkedvezőbb árú Sigma-processzoros lejátszó a piacon, sőt, az előbb említett 3 linuxos Dune HD lejátszón kívül nincs is tudomásunk arról, hogy más is kapható lenne világszerte ezzel a VXP-s médiaprocesszorral. Ha pedig a stabil működést díjazzuk, egyértelmű az előny az androidos újdonságokkal szemben! Tehát akinek nincs szüksége a HDR10 1,2 milliárdnál több árnyalatára (mert pl. nincs ilyen megjelenítője, vagy tárhelye az 50+ GB-os filmfájlok számára), az jelenleg nem talál jobb képminőséget nyújtó fullHD-s és 4K-s médialejátszót a piacon, mint ez a 3 Dune HD készülék. A Solo 4K továbbra is akciós nálunk, 500 GB-os SSD-vel adjuk felár nélkül!

Kérjük Dune HD lejátszókat forgalmazó partnereinket, ellenőrizzék áraikat MINDEN rendelhető modell esetén, és mielőbb vegyék fel kínálatukba a Pro 4K Plus-t (és a Max 4K-t is, ha még nem tették volna meg)! 



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.