login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Synology DS120j a DS119j helyett


[2019-10-31]

A mai napon frissítette a Synology a legkisebb, 1-lemezes DiskStation-jét; bejelentette a DS120j-t. A frissítés gyakorlatilag csak a korábbi 256 MB-os RAM megduplázását jelenti, így mostantól legalább 512 MB-ot találunk minden Synology modellben. Említést érdemel még, hogy a fogyasztási adatok is csökkentek egy picit, de ez elég volt arra, hogy jelenleg 10 és 5 Watt alatti értékeket lehessen felmutatni működés és hibernálás közben. A több RAM lehetővé teszi, hogy a Download Station 20 helyett immár akár 50 letöltési feladatot végezzen, de a max. 5 darab IP-kameráról is kicsit több képkockát lehet összességében rögzíteni, mint korábban a 256 MB-os DS119j-n.

A DS120j raktárról rendelhető, kérjük partnereinket, cseréljék le kínálatukban a DS119j-t az utódra! Szerencsére az új modell a régi árán kapható, a plusz memória nem eredményezett most áremelkedést.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.