login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




DS1621xs+ – a kívánatos darab


[2020-09-10]

Sok támadás érte a Synology újabb termékeit a csak 1 GbE portok miatt, de oda ahol igazán kellett azért a Synology is beletette a 10 GbE csatolót. És ez még nem minden, a PCIe bővítőhelynek köszönhetően egy dupla portos 10 GbE hálózati adapterrel párosítva akár 3100 MB/s feletti szekvenciális adatátviteli sebesség is elérhető! Mellette tartaléknak azért 2 db 1 GbE is ott van természetesen a rend kedvéért. Nem hiányozhat a 2 db NVMe SSD cache hely sem, hiszen valahogy ki kell szolgálni a rettenetes hálózati áteresztőképességet.

Aki kicsit is elmélyedt már a RAID rejtelmeiben annak 6 fióknál kezdődik a nagybetűs NAS, innentől lehet ugyanis RAID6 (dupla paritású) tömböt érdemben létrehozni, a mára 10 TB felett általánossá vált HDD méreteknél pedig a tükör mellett más nem is jöhet ugye szóba. Az processzor nevében a Xeon jelölés pedig azt sejteti, hogy nem lesz probléma ha kicsit megszalad a kezünk a az appok telepítésénél a DSM-ben.

Ha a DS3018xs-hez mérjük feltűnhet a számozásból, hogy de elvesztett 14 extra meghajtó lehetőségét – hisz már csak 16 az eddigi 30-ből, ami valószínűleg újrapozicionálást jelent a kínálatban. Árát is majd 20%-kal a DS3018XS felé lőtték be, de nem kesereghetünk így sem, mivel az SSD helyek és a jóval erősebb CPU kárpótol, a 10 GbE csatlakozóról nem is beszélve.

Az új NAS-hoz új RAM is dukál, ez a D4ES01-8G cikkszámon lesz elérhető és egy 8 GB ECC SODIMM modul ami eddig hiányzott a Synology kínálatából..

Mindennek az ára is megvan sajnos, de még ilyen árcédula mellett is megtalálja majd a közönségét az igényesebb vevők között a piacon ez a high-end modell, melyben az 5 év garancia is segíti.

Magyar nyelvű termékadatlap: link

A gyártó hivatalos sajtóközleménye: link

A marketing anyagok közül már letölthetőek a synology-forum.hu terméktámogatásos pecsétes képei is.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.