login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Az elérhető 8-fiókos: DS1821+


[2020-12-10]

Amit a DS1621+ kapcsán leírtunk megjelenéskor az egy az egyben ide is áthúzható, hiszem az extra két fiókhelyen kívül semmilyen különbség nincs a modellek között.

A lassan csordogáló 18 TB-os merevlemezek pont a modell megjelenésével egy időben kerültek fel a Synology kompatibilitási listájára, így egy RAID 6 vagy SHR-2 dupla paritásos tömb esetén 6×18, azaz 108 TB -os tömböt (az ennél a kategóriánál eleve lehetséges maximumot) tudunk létrehozni egy igen kompakt asztali rendszerben!

A lényeg itt is az új AMD Ryzen V1500B 4 magos – 8 szálas, 64 bites x86-os processzor, mely fix 2,2 Ghz-es órajelen jár. Alapból ugyan „csak” 4 db 1 GbE portot találunk rajta, a PCIe bővítőhellyel később mégis tudunk teljes értékű 10 GbE portot/portokat varázsolni rá.

Egy 10 GbE kártya, némi extra memória és az EW201 garanciabővítés segítségével igen komoly szintlépést (és extra profitot) lehet a terméken még elérni.

 

Magyar nyelvű termékadatlap: link

A marketing anyagok közül hamarosan letölthetőek lesznek a synology-forum.hu terméktámogatásos pecsétes képei is.

 


Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.