login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




WiiM Wake-up Light – 8 hónap késéssel, de napokon belül raktáron!


[2024-08-20]

Tavaly novemberi hírünkben még december második felére ígértük a WiiM első saját hangszórós lejátszóját, ami mellesleg hangulatlámpa is – napfelkelte szimulációval. Ezzel szemben csak ezen a héten érkezett meg Európába – valamiért folyamatosan csúszott az európai homologizációja. Bár, ahogy az internetet nézzük, úgy tűnik, a világ más részein sem került hamarabb forgalomba; egyetlen tesztet sem találtunk még eddig róla. Így kifejezetten izgatottan várjuk, hogy talán már pénteken (augusztus 23-án) kicsomagolhassuk az első példányok egyikét, és meghalljuk a hangját, hiszen a WiiM eddigi termékei valamennyien külső hangszóróhoz, erősítőhöz csatlakoztatva szólaltak meg.

Kérjük a WiiM márkával kereskedő partnereinket, ha még nem tették meg, vegyék fel kínálatukba az kétféle színben kapható WiiM Wake-up Light-ot, és akár adják is le első rendelésüket ezen újdonságra. Mivel teljesen új termékről és teljesen új termékkörről van szó, jelenleg még nem látjuk, milyen igény lesz rá, így viszonylag kevés készülék érkezik a héten az első szállítmányunkkal, és azt sem tudjuk még, milyen lesz az ellátottság belőle a következő hetekben, hónapokban.

AV-partnereinknek 5 darabtól további kedvezményt kínálunk!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick Aeotec Goovis Passzív 3D NUKI Hikvision Sonnet Arylic Heatit Doorbird HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.