login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Régi új Dune HD lejátszó


[2015-11-23]

Az eladások alapján minden idők legsikeresebb Dune HD lejátszója a Smart D1. Minden képessége adott is volt a sikerhez:

  • VFD kijelző, amely segítségével TV nélkül is lehetett zenelejátszónak használni (mint most a Base 3D-t).
  • Teljes értékű Blu-ray lejátszás (menüvel) hálózaton is, mivel még nem volt benne CINAVIA-védelem (ezt ma már egyetlen Dune lejászó sem tudja, és a Popcorn-ok közül is csak a már csak pár darab erejéig elérhető C-300).
  • Belső merevlemezt is fogadott, így nem csak hálózati lejátszóként volt kiváló.
  • Utólag újabb HDD-fiók, a Smart HE is csatlakoztatható volt, így egy kétlemezes, kvázi Dune HD Duo lett belőle.
  • A Smart BE Blu-ray-olvasóval gyári és írott Blu-ray optikai lemezeket is le tudott játszani.
  • Két bővítőegységgel a Smart D1 is normál hifi-szélességű asztali készülékké változott.
  • Bár a Smart ME bővítőhöz sosem érkezett semmilyen belső kártya, de a lehetőség sok vevő számára csábító lehetett, hogy egyszer – a gyártó ígérete szerint – akár DVB-C, DVB-S kártyákat is használhatunk a Smart D1-gyel is ennek segítségével.
  • A nálunk még mindig kapható Dune HD USB-s TV-tunerrel a hazai kódolatlan DVB-T adások lejátszása és rögzítése sem gond a Smart-család tagjainak (se).

Igaz, Blu-ray 3D-t nem, csak side-by-side és top-bottom 3D-s filmeket képes lejátszani, de sok felhasználó számára ma sem érdekes a 3D. Belső 7.1-es dekódere sincs, mint az akkoriban kapható nagyobb modellek közül a Base 3.0, Prime 3.0, Duo és Max típusoknak, de a HD-s hangokat (beleértve a Dolby Atmost is) hibátlanul továbbküldi HDMI 1.3-as kimenetén.

Azon utolsó Dune HD lejátszók közé tartozik a Smart D1, amelyeknél még a firmware része a torrentkliens, és bár hivatalosan már nincs, de mégis telepíthető rá YouTube kliens is.

Mindezt most azért írtuk el, mert látjuk, hogy mind a mai napig van igény a teljes értékű Blu-ray lejátszásra, és van potenciális vásárló közönség egy Smart D1 szintű lejátszóra – ez a kiállításunkon is bebizonyosodott. Amikor a Dune HD vezére tavasszal azt kérte tőlünk egy szoftveres fejlesztésért cserébe, hogy adjuk el a raktárukban „talált” utolsó 600 darab Smart D1-est, akkor valóban elgondolkodtunk az ajánlaton. Természetesen a hazai piac ehhez túlságosan kicsi, de az európai disztribútor partnerünket sikerült meggyőzni, hogy van még piaci lehetőség a Smart D1-ben. Így Európa csapott le az utolsó utáni készletre, amiből a mi rendelésünk még a héten meg is érkezik!

Tehát korlátozott mennyiségben, gyakorlatilag a régi áron (amikor 1 USD még nem 296 Ft volt), de most ajándék Dune HD Air wifi-adapterrel kiegészítve ISMÉT KAPHATÓ A SMART D1! Valószínűleg ez az utolsó lehetőség, hogy a vásárlók újonnan vehessenek CINAVIA licensz nélküli, teljes értékű Blu-ray lejátszásra képes Dune HD lejátszót, de a márka helyére gyakorlatilag bármely más gyártó is helyettesíthető, akkor is igaz az állításunk. A Smart D1 éppen 5 éve jelent, de gyakorlatilag mindent tud, ami ma egy komoly házimozi-rendszer forrásától elvárható. Már rendelhető a webshopból!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.