login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Új Synology DiskStation-ök rendelhetőek mától, több modellre érvényes a +2 év garancia


[2019-02-15]

A tegnapi nap folyamán a Synology bejelentette az új DS1019+ és DS2419+ modelleket, valamint kiterjesztette az EW201 és EW202 extra garanciával használható termékek körét a DS718+, DS918+ és DS2419+ DiskStation-ökre. A DS1019+ érkezéséről – és a 4–5-lemezes DiskStation-kínálat átrendeződéséről – már tavaly nyáron írtunk EZEN hírünkben viszonteladóinknak, illetve a Synology-forum.hu-n a nagyközönségnek decemberben. Míg a DS918+ továbbra is aktuális modell, az Intel Atom-os DS1517+ már csak a készletünk erejéig kapható, utána már csak Celeron processzorral lesz elérhető 5-lemezes Synology. A DS1019+ és a DS2419+ várhatóan már hétfőn raktáron lesz, mától rendelhető webshopunkból.

Tegnap óta érvényes az EW201/EW202 +3 éves garanciahosszabbítás a DS718+, DS918+ és DS2419+ modellekre is, ha EGYSZERRE, EGYAZON SZÁMLÁN KERÜL ÉRTÉKESÍTÉSRE AZ ÉRINTETT NAS ÉS AZ EXTRA GARANCIA! Tegnapi hírünket erről ITT lehet olvasni. Javasoljuk ezt a hírt megosztani Facebookon és weboldalakon is, mivel a bővített garancia gyakorlatilag csak a hivatalos hazai kereskedőknél érhető el, így a szürke importtal kereskedőkkel szemben előnyt jelent, érdemes felhívni rá a leendő vásárlók figyelmét! És természetesen arra is, hogy REGISZTRÁLNI KELL az extra garanciát a Synology-fiókjukban, csakúgy, mint pl. egy kameralicenct.

Szintén Synology vonatkozású hír, hogy olcsóbb lett több RAM-mal általunk bővített NAS is, mivel kedvezőbb áron tudunk jelenleg RAM-modulokat szerezni.

Kérjük viszonteladóinkat, mielőbb vegyék fel kínálatunkba a DS1019+-t és a DS2419+-t, vegyék le a DS2415+-t, frissítsék árlistáikat és módosítsák az EW201 és EW202 leírását, kibővítve őket az újabb modellekkel!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.