login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Rendelhető a Dune HD Pro 4K II Plus lejátszó


[2020-12-11]

Pár napja küldtünk értesítést e-mailben Nektek, hogy megjelent a Dune HD Pro 4K II Plus modellt bemutató hírünk a Dune HD márkaoldalunkon. Így reméljük, nem sokan lepődnek meg most azon, hogy mától előrendelhető a termék a webshopunkból, érkezése még karácsony előtt várható. A világ első HDR10+ lejátszásra képes Android boxának belső merevlemez-fiókkal bővített változatáról van szó, amely azonban olyan újdonságot is hoz – „csempész át” a felsőbb kategóriákból –, mint pl. a dedikált HDMI-kimenet csak hang továbbítására annak érdekében, hogy a még nem 4K-kompatibilis házimozi-erősítő plusz 4K-s tévé/vettő felállásban is kompromisszumok nélkül használható legyen. További adatok a Pro 4K II Plus-ról magyar márkaoldalunkon ITT találhatók.

Kérjük Dune HD termékekkel kereskedő partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az új modellt!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit AEOTEC

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.