login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
HDD ár és elérhetőségi információk


[2021-05-26]

A mostanra kialakult merevlemez helyzetben a Synology árai kezdenek kimondottan csábítóak lenni. A 8-12-16 TB kiskereskedelmi árelőnye mostanra nagyságrendileg 20-40-60% lett az azonos kategóriájú Seagate Ironwolf PRO-hoz viszonyítva!

Sajnos korlátlanul nem áll rendelkezésre, és csak a vásárolt NAS-okhoz szükséges mennyiségben tudjuk adni őket, de amíg a Synology nem emel árat, és a szituáció nem változik, érdemes eleve ezzel kiajánlani a NAS-okat, még ha kicsit többet is kell rá az ügyfelek várjanak.

Júniusban szeretnénk elérni, hogy készletre is maradjon, de jelenleg inkább 6-8 hétre számoljunk.

 Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit AEOTEC HELTUN

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.