login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Július 15 után megszűnik a +1 év Synology garancia!


[2021-06-29]

„Az aktuális piaci helyzet és az online partnerek eladásának megfelelő növekedése alapján úgy döntöttünk, hogy nincs szükség a továbbiakban az 1–4 fiókos DiskStation modellekhez bevezetett +1 év gyártói garancia fenntartására” – olvasható a Synology-tól tegnap érkezett levélben. Ezért június 30-tól hivatalosan megszűnik a +1 év, de 2 hét türelmi időt legalább biztosítva, július 15-én lehet utoljára kiadni a +1 évet nyújtó extra garancialevelet a vásárlóknak.

Kérjük partnereinket, használják ki a hátralévő időt, hívják fel a változásra a leendő vásárlók figyelmét, a mielőbbi vásárlásra biztatva azokat, akik fontosnak érzik a plusz 1 éves jótállást! Kérjük, legkésőbb július 15-től már ne legyen kint semmilyen felületen  plusz 1 évet ígérő szöveg, és ne is adják a termék mellé az extra garlevelet akkor sem, ha mi még csomagoltuk azt a NAS mellé, amit korábban vettek tőlünk! Mivel a Synology nem fogadja el július 15. után keltezett számlákat és garanciajegyet, így a vevők megtévesztése lenne ezen dátum után is kiállítani a +1 évről szóló második garanciajegyet.

A leendő vásárlókat a synology-forum.hu oldalunkon és a Facebookon is tájékoztatjuk még ma minderről, de nyomatékosan kérjük, hogy Synology-t kínáló partnereink is tegyék ezt meg különböző felületeiken, már csak saját érdekükben is, illetve esélyt adva a vevőknek, hogy az utolsó 2 hétben még megkaphassák a +1 év garaniát!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.