login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology SAS merevlemezek


[2021-07-19]

HAS5300 néven elérhetővé váltak a Synology SAS csatolású merevlemezei, melyek az SA és UC szériákhoz használhatók mostantól. Ahogyan a SATA, ez is 8, 12 és 16 TB-os méretekben vásárolható meg. Az 5 év cseregarancia mellett a rendszerhez történt nagyfokú  optimalizáltság és a DSM-en keresztüli frissítési lehetőség teszi kitűnő választássá ezeket a lemezeket.

A hivatalos sajtóközlemény: link...

Magyar nyelvű adatlap: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Aeotec Heltun IMPERIAL

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.