login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Heltun hét a Távvezérlés.hu-n, akciós kapcsolóval


[2021-09-28]

A Távvezérlés.hu oldalunkon tegnap megjelent 5 részes cikksorozat első részével elindítottuk „Heltun hetünket”. Ennek során hétfőtől péntekig 5 cikkben mutatjuk be elsősorban az amerikai-örmény gyártó 5-gombos fali kapcsolóját, segítséget adva ahhoz, hogy mindenki megtalálja a termék helyét okosotthonában, vagy kedvet kapjon egyáltalán az okosotthonhoz.

Ahogy már a hétfői cikkben is világossá tettük: még ha nincs is okosotthon-vezérlőközpont a lakásban, a Heltun érintőkapcsolók akkor is használhatók hagyományos – de akár 5 kört is kapcsoló – fali szerelvényként. A mai (keddi) cikk a kapcsolóban lévő relék felhasználhatóságáról, bekötési opciókról szól. Holnap az érintőgombok működési módjait, a beépített időzítőt és a háttérvilágítást részletezzük. Csütörtökön a kapcsolóba épített 3-féle érzékelőről írunk, bemutatva, hogy akár egy fali termosztát is helyettesíthető a kapcsoló segítségével. A pénteki, sorozatunk záró cikke a Heltun egyéb termékeiről is szóló összefoglalás lesz.

Bízva abban, hogy számos olvasó kedvet kap a Heltun termékeihez, a cikk főszereplője, a Heltun Touch Panel Switch Quinto mindkét alap színváltozatát október 10-ig akciósan, a végfelhasználói árból 5 ezer forintot engedve kínáljuk a végfelhasználók számára. Viszonteladóink ára (kivéve a projektárat) is pont ennyivel csökken, így árrésük nő, az akciót teljes egészében mi „szponzoráljuk”. 46 900 Ft helyett tehát 41 900 Ft az akciós, ajánlott kiskereskedelmi árunk – mától, de csak október 10-ig!

Az akció promótálásához az alábbi bannereket és természetesen a Távvezérlés.hu-n megjelent cikkeket szabadon használhatják viszonteladóink. Kérünk is mindenkit, mutassa meg a „Heltun hét” cikkeit vásárlóinak akár a Távvezérlés.hu-t, akár annak Facebook-oldalát linkelve!, ajánlva!

Facebook borító (823×315 pixel):

Facebook poszt (1200×628 pixel):

Web banner szöveg nélkül (721×187 pixel):

Web banner / hír nyitókép (217×217 pixel):Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD HiMedia REVO iEAST Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Qubino Zipato Comfortclick Heatit Aeotec Heltun IMPERIAL

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.