login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Wi-Fi 6-os router a Synology-tól


[2022-05-11]

December eleje óta várja a nagyközönség a Synology 2022 AND BEYOND eseményen bejelentett AX-es routert. A Synology szerint az újdonság nem tekinthető az RT2600ac közvetlen utódjának, valójában a fölé pozicionálja a gyártó, így a régi modell továbbra is elérhető marad. Ezt az elképzelést tükrözi ára is, mely 40%-kal magasabb az RT2600ac-nál.
Immár 2,5 GbE WAN/LAN-port segítségével az 1 GbE feletti sebességű internet-előfizetések is kihasználhatóvá válnak, a Wi-Fi 6 (802.11ax) pedig nem csak nagyobb sávszélességet, hanem újragondolt modulációs sémát is hoz magával, így végre valóban több – akár egymástól eltérő sávszélesség igényű – eszköz szolgálható ki párhuzamosan az OFDMA technológia segítségével. 
A router már az SRM operációs rendszer legújabb 1.3-as verziójával érkezik, ezt várhatóan a régebbi modellek is meg fogják kapni pár hónapon belül. 
Már rendelhető a webshopban, a várható érkezés jövő hét vége. 

A termék hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...
A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!

 Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.