login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek
x 1Hírek
Synology HD6500 tárolószerver többpetabájtos alkalmazáshoz


[2022-06-17]

Ezzel a termékkel egy egészen új területre merészkedett a Synology. 60 db 3,5" SAS merevlemez helyezhető el benne, ami a 4U magas házban természetesen csak úgy oldható meg, hogy azokat fentről kell behelyezni.

Ha a tárhely még mindig nem lenne elég, a szintén most megjelent RX6022sas külső bővítőből még 4 db köthető rá, így összesen 300 db, akár 16 TB-os SAS lemez kezelhető egyetlen NAS-rólAz elérhető kapacitás ebben a formában telepakolva 10+2 lemezes RAID 6 tömbökkel elképesztő nettó 3,6 PB! Egy kötet alapból a szokásos 200 TB lehet, a PetaByte méretűek létrehozásához a PetaSpace utódja a Peta Volume kínál megoldást. A Peta Volume használatának vannak azért hátulütői is, ezeken a köteteken ugyanis nem használható a Snapshot Replication, a megosztott mappák titkosítása és a fájltömörítés.

A 2 db Intel Xeon Silver 4210R 10-mag/20-szálas 2,4-3,2 GHz közötti órajellel rendelkező processzor a Synology NAS-oknál eddig soha nem látott teljesítményt ígér. Ezt segíti a 64 GB Reg-ECC RAM, ami legfeljebb 512 GB-ig bővíthető a 16 foglalt segítségével. A bővítéshez szükséges 32 GB-os modul a D4ER01-32G cikkszámon érhető el.
A felügyeleti LAN-port mellett 2 db 1 GbE és 2 db 10 GbE az alap hálózati csatlakokínálat, ami természetesen tovább bővíthető a 4 db (2 db x8 és 2 db x16) PCIe bővítő foglalt segítségével, egészen 15-ig.
Az eddigiektől eltérő módon az operációs rendszer nem a tároló lemezekre kerül, hanem 2 db RAID 1-be kötött SAT5210-480G SSD-vel érkezik a DSM 7.1 operációs rendszer számára. Ezek hátulról férhetők hozzá, az egyenként 1600W teljesítményű redundáns táp mellett.
A mérete miatt bizony legalább 1 méter mély szekrény is kell hozzá. A hozzá illő sínkészlet az RKS-03 is a csomag része, melynek a NAS (37,9 kg) és a merevlemezek súlyával (~43 kg) együtt több mint 80 kg-ot kell elbírnia.

A termék hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.