login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Teljes Hikvision termékpaletta a kínálatunkban


[2022-11-23]

Tájékoztatjuk kedves Partnereinket, hogy mostantól weboldalunkon rendelhető a teljes európai Hikvision termékkínálat, versenyképes árakon. Elérhető így tehát a teljes kamerakínálat kiegészítőkkel, rögzítőkkel, a beléptető rendszerek eszközei, a kaputelefon-rendszerek, és a riasztó-rendszerek elemei.
A bal oldali termékmenü alatt, külön boxból érhető el, fő- és alkategória szűrőkkel, illetve gyorskeresővel találhatóak meg a keresett termékek, amelyek képei és részletes adatlapjuk, kapcsolódó kiegészítő termékeik is megtekinthetőek.

A termékeket nem raktározzuk, így külön aloldalon, kicsit más módon tehető kosárba, és azt követően akár egyéb termékeinkkel együtt is kezelhető a kosár tartalma, majd a szokásos módon lezárható a rendelés.

Néhány egyéb tudnivaló:

  • A termékeket csak rendelésre szerezzük be, nem raktározzuk, a beszerzési idő az egyes termékeknél feltüntetésre kerül.
  • A megrendelések lemondása (visszáru) csak kivételes esetben lehetséges, kérjük a rendelések alapos átgondolását, esetenként a vevő felől a vásárlási szándék megerősítését pl. előleg bekérésével!
  • A kifutott és beszállítónál is elfogyott készletű termékek nem rendelhetőek.
  • Jelentősebb projektek esetén természetesen tudunk egyedi árakat kalkulálni.
  • Az Árlista oldalunkon elérhető a mindig naprakész lista külön XLS és CSV (Tab szeparált) formátumban, ha valakinek kigyűjtve szükséges a saját árakkal ellátott lista.

A Hikvision termékeket itt érhetik el partnereink, bejelentkezést követően: Hikvision termékek rendeléseAz itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.