login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology DS723+


[2023-01-12]

A DS720+ 2-fiókos csúcsmodell 2,5 évig teljesített szolgálatot. Az ezt leváltó DS723+ gyakorlatilag a november végén megjelent DS923+ 2-fiókos megfelelője, ezért ugyanazok az előnyei és hátrányai is. Az előd – vagy akár a DS718+ és DS716+ – modellekkel rendelkező otthoni multimédiás felhasználóknak kár is a váltáson gondolkozni a transzkódolás és a HEVC/H.265 dekódolás elvesztése miatt. Sajnos, ezúttal a hátsó USB-portot is elvesztettük, így csak az elől lévő maradt. A DSM 7-nél történt USB képességek megnyirbálását figyelembe véve is, ez elég nagy hátrány lehet egyes felhasználóknál.

A Ryzen R1600-zal ebbe a méretkategóriába is megérkezett az AMD CPU, mely ugyan csak 2-magos, mégis harmadával erősebb az előd Intel Celeron-nál és támogatja a hibajavításra képes ECC RAM kezelését is egészen 32 GB-ig (az alap továbbra is 2 GB). Az elődnél (18,4 dB) némileg hangosabb a jelenlegi (20,7 dB), a DS923+-nál  (22,9 dB) viszont halkabb. Nem szoktunk hozzá az elmúlt évek során, hogy a fogyasztás nőjön, most viszont ez történt: az üzem közbeni fogyasztás jelentősen, 16,44 W-ról  21,07 W-ra nőtt, HDD hibernálásakor pedig 6,19 W-ról 8,62 W-ra.

Mivel, a 2,5 GbE port használatát a Synology továbbra sem preferálja így azt átugorva itt is a 10 GbE-et kínálja fel opcionálisan (az E10G22-T1-Mini adapterrel), azzal pedig ez lett a legolcsóbb ilyen opcióval rendelkező Synology NAS a piacon! Természetesen az M.2 SSD-t a DS923+-hoz hasonlóan nem csak cache-ként, hanem tárhelyként is használhatjuk, viszont jó figyelni rá, hogy a gyártó ezt a funkciót a saját márkás SSD használatához köti

A Surveillance Station-re vonatkozó adatoknál egyelőre van egy érdekes anomália: az fps számok adott felbontásnál nem a DS923+, hanem a DS720+-éval egyeznek meg. Az, hogy ez elírás vagy valós adat, még tisztázásra vár.

HDD kompatibilitási listája a mostanában szokásos, a saját lemezek mellett a NAS HDD kategóriában az alábbiak választhatók:

  • WD Red Plus 2–14 TB között
  • Toshiba Nearline (MN) 4–16 TB között
  • Toshiba N300 4–14 TB között
  • Seagate Ironwolf 4–16 TB között

Videomegfigyeléshez pedig 2 lehetőség adott:

  • WD Purple 3–12 TB között
  • Seagate SkyHawkAI 3–16 TB között

SSD-ből viszont csak saját címkéset találunk a kompatibilitási listán mind 2,5" SATA, mind az M.2 foglalatosak között.

Az áremelést ezúttal sem úsztuk meg, több mint 11%-kal kell ezentúl az új típusért többet fizetnünk. Így a készlet erejéig még forgalmazott elődmodell várhatóan továbbra is keresett lesz az árkülönbség, a halkabb üzemelés és a transzkódolási képesség miatt!

A választható gyári memóriabővítések a DS923+, RS822RP+, RS822+, DS3622xs+, DS2422+, DS1522+ típusokhoz is illő
D4ES02-4G, D4ES02-8G és D4ES01-16G.

A termék már rendelhető a webshopban, január 17-től pedig várhatóan raktárról is elérhető lesz!

Összehasonlító táblázat az elődmodellel és DS923+-szal: link...

A termék hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...
A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.