login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Synology DS223


[2023-02-09]

Az előd DS218 5 éven át volt kapható változatlan formában, tehát igen időtállóra sikeredett. Ez a hosszú élettartam egyáltalán nem tipikus, de ahogy az utód paraméteriből is látszik, ebben a kategóriában nincs nagyon mit hozzátenni a készülékhez. A DS223 a Value termékcsalád tagja, ami a középkategóriát képviseli a DiskStation-ök között, így a fő célpont azok az otthoni felhasználók, akiknek nincs szükségük Docker-re, illetve nem akarnak virtualizálni. Sajnos így azonban az igen hasznos Active Backup for Business-t is nélkülözniük kell.

Tehát nagy változás nincs is, az igazi előrelépés a Realtek RTD1619B CPU-van (1,4 GHz-ről 1,7GHz-re emelkedett az órajel) ki is merül. Extra még a jobb processzor miatt a kicsit magasabb fps rögzítési képesség 1080p felett (H.265 kódolás esetén) a kameráknál, valamint, hogy mindhárom port USB3-as ezentúl.
Némileg halkabb is lett a NAS: 19,3 dB-ről 14,6 dB-re csökkent a zajszintje, ami biztos nem az alacsonyabb hőtermelésnek köszönhető – hanem valószínűleg valami jobb ventilátornak –, ugyanis a fogyasztás picit nőtt használat közben (14,99 W-ról 17,34 W-ra), miközben a hibernált állapot áramigénye csökkent (5,78 W-ról 4,08 W-ra).

HDD-kompatibilitási listáján a saját lemezek mellett a NAS HDD kategóriában az alábbiak találhatók:

  • WD Red Plus 2–14 TB között
  • Toshiba Nearline (MN) 4–14 TB között
  • Toshiba N300 4–14 TB között
  • Seagate Ironwolf 1–12 TB között

Videomegfigyeléshez 2 lehetőség adott:

  • WD Purple 2–12 TB között
  • Seagate SkyHawkAI 3–16 TB között

SSD-ből viszont csak saját címkéset találunk a kompatibilitási listán de ebben a kategóriában ez amúgy sem tényező.

Az áremelés szerencsére nem jelentős, 5%-kal kell ezentúl az új típusért többet fizetnünk. Az elődmodell már elfogyott, és úgy tűnik egyelőre, hogy az alatta lévő DS218play utód nélkül megszűnt, így a helyett is ezt a típust érdemes az ügyfeleknek kínálni.

A termék már raktárról elérhető!

A DS218 és DS223 összehasonlítása: link...
A termék hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...
A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.