login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Synology DS423


[2023-05-18]

Ahogy várható volt, az aktuális modellfrissítéskor összevonták a belépő DS420j-t és a középkategóriás DS418-at, hiszen nincs már értelme 1 GB-os, 4-fiókos modellt forgalomban tartani a DSM 7 mellett. Sajnos az új modell a DS418j házát kapta meg, így a lemezcseréhez a hátulján kell 2 csavart kitekerni. A hot-swap funkciója a gyártói adatlap szerint viszont megmaradt. A ház hozadéka a 2 db 8 cm-es ventilátor is, de ezek 20,6 db hangszintje még bőven az elfogadható kategóriába esik. Az új NAS többi tulajdonsága viszont a DS418-tól öröklődött – szerencsére.

A processzor természetesen a DS223-ban is használt Realtek RTD1619B, amitől (H.265 kódolás használata esetén) a kamerákról rögzíthető maximális fps-szám 1080p és nagyobb felbontásnál jelentősen megnőtt. A memória 2 GB, nem bővíthető tovább, de nem ez fogja a szűk keresztmetszetet jelenteni úgysem, legfeljebb a processzor ARM mivolta. Fájlrendszerként btrfs is választható, így a snapshot replication funkció is működik. A 4K transzkódolás képesség (csak a saját Video Station alkalmazással, a Plex nem támogatja) és a DSM 7.2-ben érkező Container Manager (ami egy átkeresztelt Docker) sok feladatra alkalmassá teszi, kivéve a virtualizálás és az Active Backup for Business használatát.

Az ára némileg mérséklődött az DS418-hoz képest, a jótállás maradt 2 év, amit akár 4-re is ki lehet tolni a Bővített garancia Plus opció megvásárlásával.

HDD-kompatibilitási listáján a saját lemezek mellett a NAS HDD kategóriában az alábbiak találhatók:

  • WD Red Plus 2–14 TB között
  • Toshiba Nearline (MN) 4–14 TB között
  • Toshiba N300 4–14 TB között
  • Seagate Ironwolf 1–12 TB között

Videomegfigyeléshez 2 lehetőség adott:

  • WD Purple 2–12 TB között
  • Seagate SkyHawkAI 3–16 TB között

SSD-ből viszont csak saját címkéset találunk a kompatibilitási listán, de ebben a kategóriában ez amúgy sem tényező.

A termék hétfőtől raktárról elérhető! 

A DS423 hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...
DS418j/DS418/DS423 összehasonlítás: link...

A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap letölthető a Marketing menüpontban: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL Linkplay

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.