login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology VisualStation VS600HD


[2023-12-07]

A Synology NAS-ok megfigyelőrendszeréhez csatlakozó monitorállomások régóta elérhetők a gyártó kínálatában. Az eszköz etherneten keresztül kommunikál a NAS-on futó Surveillance Station alkalmazással. Segítségével nem csak a kamerák élő képét kísérhetjük figyelemmel, de a már rögzített események is visszajátszhatók. Vezérlésükhöz USB egér, billentyűzet és kameramozgató joystick is használható. Portaszolgálat, biztonsági őrség számára kifejlesztett, minimális fogyasztású és helyigényű eszközök a Synology Visual Station-ök. Az elmúlt időszakban a VS360HD és a VS960HD töltötte be ezt a funkciót, de ezek csendben eltűntek a kínálatból, a most érkező VS600HD ezt az űrt kívánja betölteni.

A számozás a 720p-ben megjeleníthető képkockaszámot takarja, tehát a friss modell legfeljebb 600 fps-sel birkózik meg. A két 4K HDMI-kimenettel pedig akár 50 kameraképet is képes egyidejűleg megjeleníteni a 2 kijelzőn. A mellékelt VESA rögzítőkeret segítségével a 75 és 100-as szabványú monitorok hátuljára közvetlenül is felfogatható. 

 

A felbontásokhoz tartozó maximális kameraszám és FPS H.265 videotömörítési használata esetén:

 

Megjelenéskor némileg a VS960HD utolsó ára alatt lesz kapható.

A termék már rendelhető! 

A VS600HD hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...

A hivatalos sajtóközlemény: link...

A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap letölthető tőlünk a Marketing menüpontban: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.