login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Változás az Imperial-kínálatban, megérkezett a WiiM AMP


[2024-02-16]

A mai napon felkerült kínáltunkba az Imerial DABMAN i410 BT, amely az i400-as típusokat váltja le. Ennek a streamer-nek az újdonsága, hogy Bluetooth-on nem csak küldhetünk rá zenét, de fejhallgatót és Bluetooth hangszórót is köthetünk rá, tehát kétirányú a kommunikáció. Hangminőségben semmi extrát nem tud (akinek a hangzás a fontos, azoknak a WiiM Mini és Pro készülékeket javasoljuk), de az FM és DAB rádió, ébresztőóra-funkció és időjárás-előrejelzés miatt megvan a saját vevőköre, így helye is a kínálatunkban.

December óta késett a nagyon várt WiiM AMP európai megjelenése. Mire végre február 13-án megkaptuk az első szállítmányt, a szürke változat összes példánya már előre elkelt, az ezüstből van még jelen pillanatban pár darab. Legközelebb március közepén várható. Akkora siker lett, amire a gyártó sem számított...  A WiiM Wake-up Light lejátszó és hangulatvilágítás továbbra sincs, még nem kapta meg az európai minősítéseket a forgalmazás megkezdéséhez. Valamikor áprilistól várható csak.

Kérjük partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az újdonságokat, és vegyék le az elődmodelleket!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.