login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Linkplay – WiiM aktualitások


[2024-02-21]

A mai naptól több fontos változást is bevezetünk a Linkplay saját márkája kapcsán. Mivel a WiiM márkanév világszerte sikeresen bevezetésre került, és mára talán már többen ismerik, mint a sokkal régebbi Linkplay-t, mi is váltunk. Ezentúl WiiM néven, a WiiM logó alatt találhatók meg weboldalunkon a termékek. Szintén a mai naptól kezdődően 2 év garanciát adunk minden WiiM modellre. A 100 ezer forint alattiaknál ezt „1+1 év”-vel jelöljük, mint minden más olyan termékünknél, ahol a külföldi gyártó 2 évet ad, de a haza jogszabályok csak 1-et követelnek meg. Az 1+1 év azt jelenti, hogy magyar jogszabályok szerint kötelező 1 éven túl még egy évet adunk a gyártó feltételei szerint (tehát pl. nem indul újra a garancia központi alkatrész cseréje után).

Végül – látva a hazai szürke importos árakat –, a mai naptól legalább a készlet erejéig akciós a WiiM Pro, ajánlott végfelhasználói ára bruttó 58 850 Ft (1+1 év hivatalos importőri garanciával).

Kérjük partnereinket, adjanak hírt az akcióról, és hagyják el a Linkplay márkanevet a termékek megnevezésekor!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.