login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Újabb Imperial zenelejátszókkal bővült a választékunk


[2024-03-08]

TELESTAR/Imperial

Az eddigi modellektől eltérő koncepciót követő készülék, az Imperial DAMBAN i310 CD is aktuális kínálatunk részéve vált. Németországban már szép sikerekkel büszkélkedhet, több médium „nagyon jó” minősítését érdemelte ki a tesztek során. 

Teljes joggal nevezhetjük mikro HiFi-toronynak vagy inkább „music center”-nek – ha még emlékszünk ezen eszközökre a 90-es évekből. Egyetlen központi egységbe került minden funkció, amely mellé 2 darab, vezetékesen csatlakozó passzív hangfalat kapunk. Ami lejátszható rajta:

  • FM-rádióadások
  • DAB/DAB+ rádióadások
  • Zenei CD-lemez (slot-in mechanika)
  • Zenefájlok (MP3, AAC, AAC+, WMA) helyi USB-s háttértárról (FAT32 vagy NTFS) vagy UPnP/DLNA-szerverről WiFI-n keresztül
  • Internetes rádióadások
  • Prémium online zenei szolgáltatások (pl. Amazon Music, TIDAL, Deezer, Qobuz, Soundmachine, Napster)
  • Külső digitális vagy analóg sztereó hangforrások (pl. TV, játékkonzol, Blu-ray lejátszó)
  • Bluetooth-on keresztül streamelt zene

A beépített erősítő 2×20 Wattos teljesítménye a legtöbb lakószobában bőven elegendő hangerőt garantál, a 8,1 cm átmérőjű, színes képernyő az előlapon kényelmes kezelést biztosít, akár az i310 CD gombjait, akár a tartozék infra távirányítót, akár a Soundmate mobilappot választjuk a vezérléséhez.

Külső hangforrás optikai és koax digitális, valamint analóg bemeneten (3,5 mm-es jack-aljzat) is csatlakoztatható. Érdekessége a kétirányú Bluetooth, tehát pl. egy fejhallgató csatlakoztatható így hozzá. De vezetékes fejhallgató is használható az előlapi jack-kimeneten keresztül.

Az Imperial DABMAN i310 CD raktárról vihető, ajánlott bruttó végfelhasználói ára 109 850 Ft.

Az elsősorban konyhai (felső szekrény alá is szerelhető) rádiónak készült DABMAN i450 típus kisebb testvéreként érkezett a DABMAN i460, amely már nem fekete vagy ezüst, hanem a mai konyhákba talán könnyebben illő fekete vagy fehér kivitelben kapható (a fekete raktáron, a fehér pár napon belül érkezik hozzánk), kicsit modernebb dizájnnal:

A felső szekrények alá – vagy éppen oldalfalra, bútor oldalára – történő felszereléshez szükséges szerelvényeket a csomag tartalmazza. De kapunk egy nyitott polc alá, csavarozás nélküli rögzítést biztosító tartókeretet is. Ellentétben a DABMAN i450-nel, az i460 hangszórói nem az előlapon, hanem az alján vannak, így a fenti képen látható elhelyezéskor lefelé sugároznak. Pontosabban csak 1 hangszóró van, egy 7,62 cm átmérőjű teljes sávú. Mellette egy passzív membrán találhat a mély hangok kiemeléséhez. A beépített erősítő 1×10 Wattos, de természetesen fejhallgató-kimenete, illetve a Bluetooth-on kiküldött jel (pl. Bluetooth fejhallgató vagy hangfal számára) is sztereó.

Ha nem rögzítjük az i460-at, akkor élére állítva (tetején a kijelző és a kezelőgombok, felénk a hangszórós oldala) használható. Kijelzőjén – mint minden TELESTAR/Imperial rádión – az időjárás-jelentés és a pontos idő megjelenítése is beállítható a kikapcsolt állapothoz.

Az Imperial DABMAN i460 a kisebb teljesítmény, a kisebb kijelző, a mélynyomó és a második hangszóró, valamint az ethernet-csatlakozás hiánya miatt kisebb és könnyebb is az i450-hez képest, de természetesen olcsóbb is. Jelenleg bruttó 55 450 Ft az ajánlott végfelhasználói árunk (szemben a DABMAN i450 69 850 Ft-os árcédulájával).

Kérjük viszonteladóinkat, mielőbb vegyék fel kínálatukba az új Imperial modelleket!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.