login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology BeeStation 4 TB


[2024-03-11]

Március közepétől itthon is elérhető lesz az Ázsiában már kapható 4 TB-os BeeStation, mely előtelepítve érkezik az új BSM operációs rendszerrel.
A termék a kifutó DS120j helyére fog érkezni a DS124 hardver specifikációjával (Realtek RTD1619B CPU, 1 GB RAM, 1 db Gbit RJ45 csatlakozó) egy előtelepített (és nem cserélhető) HAT3300-4T merevlemezzel. Később várhatóan nagyobb méretekben is elérhető lesz. A célközönség a NAS-t még nem használó egyéni felhasználó, aki kinőtte ingyenes felhőtárhelyét, vagy meglévő fizetőst szeretne kiváltani. A megszűnt támogatás miatt a WD My Cloud vagy hasonló eszközről váltóknak is alternatíva lehet.

A BSM (BeeStation Manager) egy nagyon leegyszerűsített, teljesen kezdő felhasználók számára készült rendszer, mely 15 perc alatt beüzemelhető egy Synology fiók regisztrálását követően.

Főbb funkciói:

  • fájlkezelés Drive funkciókkal (mentés vagy szinkronizálás, megosztás, verziók kezelése)
  • fényképkezelés (arc és tárgyfelismerés, geolokáció kezelése)
  • felhőtárhelyek mentése (Onedrive, Google, Dropbox)
  • mentés Synology C2 felhő vagy USB tárhelyre
  • mobileszközökről mentés a BeeFiles és BeePhotos alkalmazások segítségével
  • helyi SMB kapcsolat (alapból kikapcsolva)

Érdemes tudni, hogy alapból a helyi hozzáférést letiltva érkezik, tehát minden adatot az Interneten és a Synology szerverein kerülve látunk, így ha nincs internet vagy gond van a gyártó szerverével épp, akkor nem is férünk hozzá! Az adminisztrátoron felül 8 meghívott felhasználó lehet akik együtt a kb. nettó 3,45 TB területen osztozhatnak. Kialakítása ventilátor mentes, így csak annyi hangja van amennyit az 5400rpm-es HDD bocsát ki.

Ha az árát nézzük, akkor bárki, aki kicsit is bátrabb, sokkal jobban jár 20%-kal többért egy DS124 NAS és HAT3300-4T (vagy nagyobb) merevlemez kombinációjával a BSM korlátai miatt!

A termék 3 év jótállással érkezik és már rendelhető!

A BeeStation hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...

A hivatalos sajtóközlemény: link...

A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap letölthető tőlünk a Marketing.

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb! Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.