login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Oszd meg projektjeidet a ComfortClick közösséggel!


[2024-05-29]

Az elmúlt években számos lenyűgöző projekt valósult meg a ComfortClick bOS platform segítségével. A gyártó most egy versenyt hirdet, amely keretein belül a legsikeresebb résztvevő egy Jigsaw PRO központot és hozzá egy Remote Access szolgáltatást nyer. A feladat: megosztani egy vagy több munkád esettanulmányát a ComfortClick közösségével. A projektek beküldési határideje: 2024. szeptember 1.

Milyen projekteket lehet beküldeni?

Bármilyen projektet benyújthatsz, amely szerinted különleges komplexitása, innovációja, hatékonyságjavítása vagy általános tervezése miatt.

Miért érdemes részt venni?

  • Médiafigyelem: Szerezz láthatóságot cégednek!
  • Reklám: Minden projekt, amely megjelenik a ComfortClick weboldalán, az a ComfortClick közösségi médiájában és hírlevelében is bemutatásra kerül. De a Távvezérlés.hu oldalunk hírei közé is feltesszük.
  • Jutalom: Minden közzétett projekt után egy Remote Access licenct kap ajándékba feltöltő.

Fődíj a nyertesnek!

A zsűri által kiválasztott nyertes egy Jigsaw PRO-t kap távoli hozzáféréssel!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy bemutasd munkáidat a szélesebb közönségnek!

Jelentkezni ITT lehet.
Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.