login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Rendelhető a Synology RS2414+/RS2414RP+ és az RX1214/RX1214RP
[2013-10-09]

Mától rendelhetőek a már szeptember eleje óta nem kapható RS2212+/RS2212RP+ modellcsaládot leváltó RS2414+ és RS2414RP RackStation-ök (melyek érkezéséről augusztus 30-i hírünkben már írtunk). Ahogy típusjelzésükből is látható, 10 helyett immár 12 lemezt fogadnak az új NAS-ok. Processzoruk nem változott (kétmagos Intel Atom 2,13 GHz), de a korábbi 1 GB RAM helyett immár 2 GB (4 GB-ig bővíthető) került a 2014-es modellekbe. Így bővítőegységgel 24-lemezig növelhető a kapacitásuk.

A korábbi RX1211/RX1211RP bővítőegységeket leváltja – várhatóan október 25-től – az RX1214/RX1214RP család. Fontos információ, hogy a most megjelent RS2414+/RS2414RP+ Rackstation-ökhöz (és minden jövőbeli bővíthető RS modellhez) csak az új bővítőegységek használhatóak, de természetesen az RX1214/RX1214RP működik a régebbi modellekkel is!

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába a fenti újdonságokat, és vegye le az RX1211/RX1211RP bővítőegységeket!

Olcsóbb lett a legokosabb kártyaolvasónk
[2013-10-03]

A mai naptól olcsóbb a Skydigital legnépszerűbb univerzális kártyaolvasója! Az eddigi bruttó 3400 Ft-os ajánlott kiskereskedelmi ár helyett mostantól 2800 Ft-ra javasoljuk beárazni. Természetesen, viszonteladóink haszonkulcsai változatlanok maradtak.

A Skydigital SuperReader Portable kártyaolvasó 87-féle, gyakorlatilag valamennyi ismert memóriakártya kezelésére alkalmas, ráadásul HUB-ként működik: az olvasóba dugott összes kártya egyszerre használható a számítógépen. Az apró készülékházon lévő ON/OFF gomb pedig biztonságosan leválasztja az operációs rendszerből a mountolt kártyákat, így nem kell azokat egyesével eltávolítani. OFF állapotban a kártyák helyett a tetején lévő USB-aljzatot kapcsolja gépünkhöz, így nem foglal le egy portot használaton kívül.

Synology bemutató a Mobilport.hu oldalon
[2013-09-20]

10 nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy az egyik legnagyobb hazai mobilos portál alapos bemutatót írt a Synology-ról, és a NAS okostelefonokkal, tabletekkel való kapcsolatáról. Most (szeptember 16-án) a hasonlóan népszerű Mobilport.hu is felzárkózott ezen a téren. A 4,5 perces videót is tartalmazó bemutató mellett most is elhelyeztünk a Synology.hu-ra mutató hírdetést.

Kérünk mindenkit aki teheti, hívja fel ügyfelei, vevői figyelmét a cikkre, linkelje weboldalán!

A cikk itt olvasható: link...
YouTube videó a DS413j-ről és a mobilalkalmazásokról (Technet.hu): link...
Hazai Synology cikkek folyamatosan bővülő listája: link...

Synology NAS nyerte a PC World legújabb tesztjét
[2013-09-17]

A magyar PC World aktuális, szeptemberi számában egy négyoldalas teszt jelent meg „NAS-ok százezer forint alatt” címmel. A Thecus N2800, Netgear ReadyNAS RN102, Zyxel NSA325, D-Link DNS-345 és a Synology DS413j került összehasonlításra. Ennek végeredménye az lett, hogy a DS413j nyerte el a „Tesztgyőztes” címet, elsősorban rugalmas RAID-rendszerének, „túláradó” szolgáltatás- és alkalmazáskínálatának köszönhetően.

A PC World szeptemberi száma még kapható az újságárusoknál, a cikk PDF formátumban októbertől letölthető lesz a Marketing oldalunkról. Addig is kérünk minden Synology-forgalmazót, legalább egy rövid hír erejéig hívja fel az elismerésre vásárlói figyelmét! A Synology márkánk hazai sajtóban elért eredményeiről ITT tájékozódhat bárki folyamatosan.

Synology bemutató a Mobilaréna.hu oldalon
[2013-09-10]

Egy alapos bemutatót jelentettünk meg a Mobilaréna.hu weboldalon, amely az okostelefon-felhasználók egyik leglátogatottabb és legnépszerűbb hír- és teszoldala, valamint fóruma. A péntek délután (szeptember 6.) óta elérhető írásra máig 22 ezren kattintottak, és péntekig még a szerepel a főoldalon folyamatosan. A cikkben is látható Synology hírdetésünk a Synology.hu oldalra mutat, és számos más lapon is megjelenik az oldalon belül. A fórumban már 41 hozzászólás születet a bemutatóval kapcsolatosan, amely tanulságos olvasmány lehet minden forgalmazónknak :) Remekül tükrözi, hogy aki egyszer már használt Synology-t, azt nem érdekli más megoldás, elégedett és márkahű tulajonossá válik.

Kérünk mindenkit aki teheti, hívja fel ügyfelei, vevői figyelmét a cikkre, linkelje weboldalán!

Az 5-oldalas cikk itt olvasható: link...
Hazai Synology cikkek folyamatosan bővülő listája: link...

Synology RS214 a kínálatban
[2013-09-06]

Bár a gyártói oldalon még nincs nyoma, ma megérkezik az első Synology RS214-es RackStation, amely az RS212 modellt váltja, mostantól folyamatosan rendelhető lesz. A legújabb és továbbra is egyetlen kétlemezes 1U magas rackes NAS-nak még minden paraméterét mi sem ismerjük, de angol adatlapja letölthető a Marketing oldalunkról. Ez alapján egy új, lebegőpontos arritmetikával is ellátott 1,2 Ghz-es CPU-t kapott (vélhetően még takarékosabb lesz), és megjelent rajta az USB3.0-ás csatlakozó is. Javult az írási sebessége (60-ről kb. 70 MB/sec-ra), míg az olvasás továbbra is valahol 100 MB/s fölött lesz. Nem cserélhető ezonban már az alaplap a frontpanelon keresztül – vélhetően nem igen volt szükség erre a funkcióra a termék megbízhatósága miatt.

Kérünk minden Synology-forgalmazónkat, mielőbb vegyék fel kínálatukba az RS214-et, és vegyék le az RS212-t (illetve az RS2212+/RS2212RP+ modelleket, ha még nem tették volna meg)!

High-end kategóriás Popcorn Hour lejátszó októbertől
[2013-09-04]

Ugyan nem a korábbi várakozások szerint, 2013 első negyedévében, de csak lesz high-end kategóriás Popcorn Hour lejátszó. Bár a szakma a Dune HD Pro-ról találgat évek óta, a Syabas pedig csak tavaly ősszel ígért idénre egy csúcs lejátszót, úgy tűnik, ők meg is csinálták. A-410 Pro néven, A-400 alapokon, de immár a hangzás és a tápellátás terén is high-end megoldásokat alkalmazva érkezik idén ősszel az 1000 EUR-s árkategróiába minden idők legkomolyabb Popcorn Hour médialejátszója.

Részletes hírünk a PopcornHour.hu oldalunkon, kérünk minden Popcorn forgalmazó partnerünket, weboldalán hivatkozzon a cikkre, és mielőbb hívja fel rá vevői figyelmét!

Y-cam Cube firmware-frissítés komoly képjavulással
[2013-09-03]

Ahogy legutóbbi viszonteladói találkozóinkon is bemutattuk, az Y-cam Cube 1080p kameránk éjszakai képe szinte használhatatlanul zajos volt – eddig. Kellemes meglepetés, hogy mindennek nem valamilyen hardveres oka volt – ahogy azt tévesen feltételeztük –, hiszen a július vége óta elérhető v5.46-os firmware telepítése után gyakorlatilag tökéletes lett az éjjellátás...

» a teljes hír...
Tuning tápegység médialejátszókhoz
[2013-08-29]

Új, saját „gyártású” termékkel bővült kínálatunk. Precíz külső tápegységet kínálunk a Popcorn Hour A-200/210/300/400, valamennyi Mede8er és a Dune HD TV-303D lejátszónkhoz. A Microsoft-féle push-pull üzemű tápról ITT írunk részletesen – viszonteladónk számára a cikk teljes egészében, vagy kivonatosan is átvehető. A táp leírása ITT olvasható, szintén szabadon használható. Raktárról rendelhető mától.

Elismerés a magyar PC World-től a REVO K2-nek
[2013-07-18]

A hazai nyomtatott PC World Magazin augusztusi számában is megjelenik, a TECHcorner.hu-n pedig már tegnap óta olvasható a REVO K2 bemutató: Egy médialejátszó, ami szó szerint is csúcs: Revo K2 teszt. A számos pozitív tulajdonsággal szemben csak a nem mindenki számára elérhető árat említik negatívumként. 5-ből 4 csillagot kapott a legnagyobb REVO, teljesítmény terén pedig 4,5-öt ért el. A rövid ismertető végén a rádió megkapta a PC World Design díj elismerést is – ami a Red Dot Product Design Award után nem igazán meglepő :)

A cikket érdemes linkelni a K2 adatlapján a webshopokban, vagy akár hírként felhívni rá a vevők figyelmét! A REVO K2, Heritage G2 és PiXiS IR raktárról rendelhető, az AXIS XS első adagja viszont már elfogyott, várhatóan 2 héten belül várható az utánpótlás.

Mede8er árcsökkenés, hírek
[2013-07-01]

A mai naptól csökkentek a Mede8er lejátszók árai, kérünk minden partnerünket, frissítse őket saját kínálatában! Június 24-én jelent meg az AV-Online.hu magazinban egy teszt a MED600X3D-ről, aki még nem találkozott vele: link... Tekintve, hogy egyetlen értékelési szempontnál sem kapott kevesebb, mint 4,5 csillagot (a max. 5 csillagból) a lejátszó, és a végén „Ajánlott vétel” címmel is jutalmazták, bátran hivatkozzatok a cikkre a vásárlók előtt – a termék adatlapján, hírlevélben, vagy bármely egyéb módon!

Azok figyelmét, akik nem követik Mede8er Facebook oldalunkat (miért is nem?), szeretnénk felhívni a legutolsó posztunkra. Ez arról szól, hogy a talán már ezen a héten megjelenik az a béta firmware, amiben – a Popcorn Hour lejátszók után másodikként a világon – beépített szkennelő rutin lesz a filmfájlokhoz, azaz a lejátszó letölti a fájlnevek alapján az adott film metaadatait, grafikáit a jukebox számára, nincs szükség ezentúl számítógépre a látványos felület generálásához!

A fentiek alapján a Mede8er közel hibátlan lejátszóit most érdemesebb forgalmazni, mint valaha, amihez – régi adósságunkat törlesztve – további segítséget szeretnénk adni ma-holnap letölthetővá váló magyar nyelvű webes bannerekkel is.

Rendelhetőek a REVO zenelejátszók
[2013-06-11]

Felkerültek a webshopba a REVO zenelejátszói (és áraik), melyeket előző hírünkben és viszonteladói találkozónkon is megismerhettetek. A Marketing oldalon letölthető a gyártó logója, és megtaláljátok a linket a marketingfotókhoz is. Ha bármilyen más segítségre szükségetek lenne még a termékadatlapok elkészítésében, forduljatok hozzánk bizalommal!

Új termékek a webshopban
[2013-05-29]

Korábbi híreinknek megfelelően felkerültek a webshopba a Mede8er új lejátszói (MED800X3D és MED800X3D-WiFi), valamint a Synology DS1813+ 8-lemezes NAS is. Kérünk minden forgalmazót, mielőbb vegye fel kínálatába ezeket az újdonságokat, és írjon róla hírt vevőinek! Leírás a korábbi híreinkben, a Marketing oldalról letölthető Synology adatlapok között, valamint a gyártói weboldalakon. Termékfotók, illetve fotókra mutató linkek szintén a Marketing oldalon találhatóak, ahonnan magyar nyelvű bannerek is letölhetőek lesznek még a héten.

A két Mede8er 800X3D modell várhatóan pénteken már raktáron lesz, a Synology DS1813+ pedig a jövő pénteken várható.

Megszűnt termékek, Y-cam – Synology kompatibilitás
[2013-05-24]

A mai naptól nem rendelhető a Synology DS1812+ és a Popcorn Hour C-200 infra kit. Napokon belül felkerül a webshopba a korábbi 8-lemezes NAS-t leváltó DS1813+ (ára annyi lesz, mint az előd modellé volt), a már megszűnt C-200-as Popcorn Hour lejátszóhoz viszont nem tudunk ezentúl infrás távvezérlő megoldást adni, de a gyári rádiós távirányító továbbra is elérhető.
Kérünk minden viszonteladót, a fenti két terméket mielőbb vegye le kínálatából!

Szintén friss hír, hogy a mai Surveillance Station frissítéssel a Synology-k már kezelik az Y-cam Cube kamerákat, pontosabban a VGA felbontású alapmodelleket. 1–2 héten belül várható a Cube 720p és 1080p kameráink integrációja is.

Y-cam árváltozás, Cube modellek
[2013-04-15]

Januárban ugyan csökkentette az Y-cam kamerái árát, azonban a forint gyengülése miatt korrigálnunk kellett azokat. Most, hogy ismét biztonságosnak tűnő távolságban vagyunk 310-es Eurótól, frissítettük a kameráink árát, majdnem mindegyik kicsit olcsóbban rendelhető mától, kérünk minden forgalmazót, frissítse saját weblapját is!

Végre megoldódni látszik az új Cube termékcsalád esetében tapasztalt éjszakai kép hibája. A gyártó szerint a hibát kijavították, és hamarosan megérkeznek raktárunkba az első darabok az eddigi legelegánsabb és legkisebb méretű Y-cam-ekből.

Az Y-cam Cube termékcsaládnál alap funkció a 28 infra LED-re alapuló éjjellátás, az n-es wifi, az SD-kártyaolvasó (64 GB-ig), az infra szűrő a nappali színhelyességért és a H.264 tömörítésű stream is.

Synology stylus akció vége
[2013-03-29]

A mai napon véget ért a Synology stylus akciónk, kérünk minden résztvevő partnert, vegye le mielőbb a bannereket a weboldaláról, mert elfogytak a stylusok!

Az akcióban való részvételért hálóból a hírben továbbra is kint maradnak természetesen a webshopokra mutató linkek. Köszönjük a támogatást!

Javítva a 3D-s Dune HD lejátszók DTS HD problémája
[2013-02-25]

A Dune-HD.hu oldalunkon most megjelent hír szerint a legújabb béta firmware-ek telepítése után megszűnik az akadozó bitstream kimenet problémája, amely nagy bitsebességű DTS-HD MA hangsáv esetén jelentkezett a legújabb 3D-s Dune-ökön is. Így számottevő szoftverhibáról már nincs tudomásunk a Base 3D és a TV-303D esetében, bátran ajánlhatóak a vásárlók számára HDMI-s erősítő mellé is. Azt még nem tudjuk, hogy vajon hasonló módon orvosolható-e a gond a TV-101, TV-301 és TV-102 modelleken is.

Raktáron a fekete UFO!
[2013-02-15]

Megérkeztek a nagyobbik Mede8er lejátszóink fekete változatai, melyekre már hónapok óta sok vásárló várt. Három féle konfiguráció közül rendelhetőek mától a webshopból! Mindenki figyelmébe ajánljuk (hírlevélbe tökéletes bomba hír) a február 5-én kelt hírünket az új béta firmware-ről, hiszen a valós 23,976 Hz-es támogatással a Mede8er a világ egyetlen Realtek processzoros médialejátszója jelenleg, amely képes hibátlan HD-s hangot és képet továbbítani! Ráadásul a jelenlegi 3D-s lejátszóink közül a Mede8er a legtökéletesebben működő, így bátran ajánlhatjuk bárki számára, akinek nincs türelme ahhoz, hogy a gyártók a termék értékesítése után őt használják tesztelőnek.

Kérünk minden forgalmazót, vegye fel az új modelleket is a kínálatába, és pótolja az elmaradását, ha a Mede8er kiegészítőket eddig még nem listázná (szerződésünk értelmében egy adott márka teljes kínálatát vállalta minden partnerünk, hogy árulja)! Várjuk még azok jelentkezését, akik nem kerültek ki a hivatalos forgalmazók közé a gyári oldalra és a magyar fórumra, de szertnének ott szerepelni!

Elkezdődött a Synology stylus akció
[2013-02-13]

Elindult a Synology stylus ajándék akció, lásd a Synology.hu odalunkon és a Facebookon! Minket is meglepett, hogy korábbi hírleveleink ellenére ma délig mindössze 4 viszonteladó helyezte ki az akcióról szóló bannert a weboldalára, de azért még bizakodunk, hogy mások sem akarnak lemaradni az ingyen reklámról és pluszos DiskStationök eladásáról a következő hetekben – várjuk az újabb forgalmazóktól származó linkeket az oldalra, ahol látható az akciós banner (letölhető a Marketing oldalunkról)!

Synology áremelkedés
[2013-01-25]

Bár december vége óta – igaz a gazdasági hírek alapján teljesen feleslegesen – reménykedtünk abban, hogy nem kell árat emelni a Synology termékeknél, mivel a forint nem lesz tartósan a 290 Ft-os határ felett az Euróval szemben, a mai 298 Ft feletti árfolyam pontot tett a kérdés végére. Mivel a Synology készletünk heti rendszerességel forog, így ezeknél a termékeknél tudjuk a legkevésbé tolerálni az árfolyamingadozást. Sajnos, mostantól az aktuális, 300 Ft-hoz közeli EUR árfolyamhoz aktualizált árakat láthattok a webshopban.

Kérünk minden kedves partnerünket, haladéktalanul frissítse saját árait, hogy elkerülje a veszteségeket!


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.