login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Synology RS214 a kínálatban
[2013-09-06]

Bár a gyártói oldalon még nincs nyoma, ma megérkezik az első Synology RS214-es RackStation, amely az RS212 modellt váltja, mostantól folyamatosan rendelhető lesz. A legújabb és továbbra is egyetlen kétlemezes 1U magas rackes NAS-nak még minden paraméterét mi sem ismerjük, de angol adatlapja letölthető a Marketing oldalunkról. Ez alapján egy új, lebegőpontos arritmetikával is ellátott 1,2 Ghz-es CPU-t kapott (vélhetően még takarékosabb lesz), és megjelent rajta az USB3.0-ás csatlakozó is. Javult az írási sebessége (60-ről kb. 70 MB/sec-ra), míg az olvasás továbbra is valahol 100 MB/s fölött lesz. Nem cserélhető ezonban már az alaplap a frontpanelon keresztül – vélhetően nem igen volt szükség erre a funkcióra a termék megbízhatósága miatt.

Kérünk minden Synology-forgalmazónkat, mielőbb vegyék fel kínálatukba az RS214-et, és vegyék le az RS212-t (illetve az RS2212+/RS2212RP+ modelleket, ha még nem tették volna meg)!

High-end kategóriás Popcorn Hour lejátszó októbertől
[2013-09-04]

Ugyan nem a korábbi várakozások szerint, 2013 első negyedévében, de csak lesz high-end kategóriás Popcorn Hour lejátszó. Bár a szakma a Dune HD Pro-ról találgat évek óta, a Syabas pedig csak tavaly ősszel ígért idénre egy csúcs lejátszót, úgy tűnik, ők meg is csinálták. A-410 Pro néven, A-400 alapokon, de immár a hangzás és a tápellátás terén is high-end megoldásokat alkalmazva érkezik idén ősszel az 1000 EUR-s árkategróiába minden idők legkomolyabb Popcorn Hour médialejátszója.

Részletes hírünk a PopcornHour.hu oldalunkon, kérünk minden Popcorn forgalmazó partnerünket, weboldalán hivatkozzon a cikkre, és mielőbb hívja fel rá vevői figyelmét!

Y-cam Cube firmware-frissítés komoly képjavulással
[2013-09-03]

Ahogy legutóbbi viszonteladói találkozóinkon is bemutattuk, az Y-cam Cube 1080p kameránk éjszakai képe szinte használhatatlanul zajos volt – eddig. Kellemes meglepetés, hogy mindennek nem valamilyen hardveres oka volt – ahogy azt tévesen feltételeztük –, hiszen a július vége óta elérhető v5.46-os firmware telepítése után gyakorlatilag tökéletes lett az éjjellátás...

» a teljes hír...
Tuning tápegység médialejátszókhoz
[2013-08-29]

Új, saját „gyártású” termékkel bővült kínálatunk. Precíz külső tápegységet kínálunk a Popcorn Hour A-200/210/300/400, valamennyi Mede8er és a Dune HD TV-303D lejátszónkhoz. A Microsoft-féle push-pull üzemű tápról ITT írunk részletesen – viszonteladónk számára a cikk teljes egészében, vagy kivonatosan is átvehető. A táp leírása ITT olvasható, szintén szabadon használható. Raktárról rendelhető mától.

Elismerés a magyar PC World-től a REVO K2-nek
[2013-07-18]

A hazai nyomtatott PC World Magazin augusztusi számában is megjelenik, a TECHcorner.hu-n pedig már tegnap óta olvasható a REVO K2 bemutató: Egy médialejátszó, ami szó szerint is csúcs: Revo K2 teszt. A számos pozitív tulajdonsággal szemben csak a nem mindenki számára elérhető árat említik negatívumként. 5-ből 4 csillagot kapott a legnagyobb REVO, teljesítmény terén pedig 4,5-öt ért el. A rövid ismertető végén a rádió megkapta a PC World Design díj elismerést is – ami a Red Dot Product Design Award után nem igazán meglepő :)

A cikket érdemes linkelni a K2 adatlapján a webshopokban, vagy akár hírként felhívni rá a vevők figyelmét! A REVO K2, Heritage G2 és PiXiS IR raktárról rendelhető, az AXIS XS első adagja viszont már elfogyott, várhatóan 2 héten belül várható az utánpótlás.

Mede8er árcsökkenés, hírek
[2013-07-01]

A mai naptól csökkentek a Mede8er lejátszók árai, kérünk minden partnerünket, frissítse őket saját kínálatában! Június 24-én jelent meg az AV-Online.hu magazinban egy teszt a MED600X3D-ről, aki még nem találkozott vele: link... Tekintve, hogy egyetlen értékelési szempontnál sem kapott kevesebb, mint 4,5 csillagot (a max. 5 csillagból) a lejátszó, és a végén „Ajánlott vétel” címmel is jutalmazták, bátran hivatkozzatok a cikkre a vásárlók előtt – a termék adatlapján, hírlevélben, vagy bármely egyéb módon!

Azok figyelmét, akik nem követik Mede8er Facebook oldalunkat (miért is nem?), szeretnénk felhívni a legutolsó posztunkra. Ez arról szól, hogy a talán már ezen a héten megjelenik az a béta firmware, amiben – a Popcorn Hour lejátszók után másodikként a világon – beépített szkennelő rutin lesz a filmfájlokhoz, azaz a lejátszó letölti a fájlnevek alapján az adott film metaadatait, grafikáit a jukebox számára, nincs szükség ezentúl számítógépre a látványos felület generálásához!

A fentiek alapján a Mede8er közel hibátlan lejátszóit most érdemesebb forgalmazni, mint valaha, amihez – régi adósságunkat törlesztve – további segítséget szeretnénk adni ma-holnap letölthetővá váló magyar nyelvű webes bannerekkel is.

Rendelhetőek a REVO zenelejátszók
[2013-06-11]

Felkerültek a webshopba a REVO zenelejátszói (és áraik), melyeket előző hírünkben és viszonteladói találkozónkon is megismerhettetek. A Marketing oldalon letölthető a gyártó logója, és megtaláljátok a linket a marketingfotókhoz is. Ha bármilyen más segítségre szükségetek lenne még a termékadatlapok elkészítésében, forduljatok hozzánk bizalommal!

Új termékek a webshopban
[2013-05-29]

Korábbi híreinknek megfelelően felkerültek a webshopba a Mede8er új lejátszói (MED800X3D és MED800X3D-WiFi), valamint a Synology DS1813+ 8-lemezes NAS is. Kérünk minden forgalmazót, mielőbb vegye fel kínálatába ezeket az újdonságokat, és írjon róla hírt vevőinek! Leírás a korábbi híreinkben, a Marketing oldalról letölthető Synology adatlapok között, valamint a gyártói weboldalakon. Termékfotók, illetve fotókra mutató linkek szintén a Marketing oldalon találhatóak, ahonnan magyar nyelvű bannerek is letölhetőek lesznek még a héten.

A két Mede8er 800X3D modell várhatóan pénteken már raktáron lesz, a Synology DS1813+ pedig a jövő pénteken várható.

Megszűnt termékek, Y-cam – Synology kompatibilitás
[2013-05-24]

A mai naptól nem rendelhető a Synology DS1812+ és a Popcorn Hour C-200 infra kit. Napokon belül felkerül a webshopba a korábbi 8-lemezes NAS-t leváltó DS1813+ (ára annyi lesz, mint az előd modellé volt), a már megszűnt C-200-as Popcorn Hour lejátszóhoz viszont nem tudunk ezentúl infrás távvezérlő megoldást adni, de a gyári rádiós távirányító továbbra is elérhető.
Kérünk minden viszonteladót, a fenti két terméket mielőbb vegye le kínálatából!

Szintén friss hír, hogy a mai Surveillance Station frissítéssel a Synology-k már kezelik az Y-cam Cube kamerákat, pontosabban a VGA felbontású alapmodelleket. 1–2 héten belül várható a Cube 720p és 1080p kameráink integrációja is.

Y-cam árváltozás, Cube modellek
[2013-04-15]

Januárban ugyan csökkentette az Y-cam kamerái árát, azonban a forint gyengülése miatt korrigálnunk kellett azokat. Most, hogy ismét biztonságosnak tűnő távolságban vagyunk 310-es Eurótól, frissítettük a kameráink árát, majdnem mindegyik kicsit olcsóbban rendelhető mától, kérünk minden forgalmazót, frissítse saját weblapját is!

Végre megoldódni látszik az új Cube termékcsalád esetében tapasztalt éjszakai kép hibája. A gyártó szerint a hibát kijavították, és hamarosan megérkeznek raktárunkba az első darabok az eddigi legelegánsabb és legkisebb méretű Y-cam-ekből.

Az Y-cam Cube termékcsaládnál alap funkció a 28 infra LED-re alapuló éjjellátás, az n-es wifi, az SD-kártyaolvasó (64 GB-ig), az infra szűrő a nappali színhelyességért és a H.264 tömörítésű stream is.

Synology stylus akció vége
[2013-03-29]

A mai napon véget ért a Synology stylus akciónk, kérünk minden résztvevő partnert, vegye le mielőbb a bannereket a weboldaláról, mert elfogytak a stylusok!

Az akcióban való részvételért hálóból a hírben továbbra is kint maradnak természetesen a webshopokra mutató linkek. Köszönjük a támogatást!

Javítva a 3D-s Dune HD lejátszók DTS HD problémája
[2013-02-25]

A Dune-HD.hu oldalunkon most megjelent hír szerint a legújabb béta firmware-ek telepítése után megszűnik az akadozó bitstream kimenet problémája, amely nagy bitsebességű DTS-HD MA hangsáv esetén jelentkezett a legújabb 3D-s Dune-ökön is. Így számottevő szoftverhibáról már nincs tudomásunk a Base 3D és a TV-303D esetében, bátran ajánlhatóak a vásárlók számára HDMI-s erősítő mellé is. Azt még nem tudjuk, hogy vajon hasonló módon orvosolható-e a gond a TV-101, TV-301 és TV-102 modelleken is.

Raktáron a fekete UFO!
[2013-02-15]

Megérkeztek a nagyobbik Mede8er lejátszóink fekete változatai, melyekre már hónapok óta sok vásárló várt. Három féle konfiguráció közül rendelhetőek mától a webshopból! Mindenki figyelmébe ajánljuk (hírlevélbe tökéletes bomba hír) a február 5-én kelt hírünket az új béta firmware-ről, hiszen a valós 23,976 Hz-es támogatással a Mede8er a világ egyetlen Realtek processzoros médialejátszója jelenleg, amely képes hibátlan HD-s hangot és képet továbbítani! Ráadásul a jelenlegi 3D-s lejátszóink közül a Mede8er a legtökéletesebben működő, így bátran ajánlhatjuk bárki számára, akinek nincs türelme ahhoz, hogy a gyártók a termék értékesítése után őt használják tesztelőnek.

Kérünk minden forgalmazót, vegye fel az új modelleket is a kínálatába, és pótolja az elmaradását, ha a Mede8er kiegészítőket eddig még nem listázná (szerződésünk értelmében egy adott márka teljes kínálatát vállalta minden partnerünk, hogy árulja)! Várjuk még azok jelentkezését, akik nem kerültek ki a hivatalos forgalmazók közé a gyári oldalra és a magyar fórumra, de szertnének ott szerepelni!

Elkezdődött a Synology stylus akció
[2013-02-13]

Elindult a Synology stylus ajándék akció, lásd a Synology.hu odalunkon és a Facebookon! Minket is meglepett, hogy korábbi hírleveleink ellenére ma délig mindössze 4 viszonteladó helyezte ki az akcióról szóló bannert a weboldalára, de azért még bizakodunk, hogy mások sem akarnak lemaradni az ingyen reklámról és pluszos DiskStationök eladásáról a következő hetekben – várjuk az újabb forgalmazóktól származó linkeket az oldalra, ahol látható az akciós banner (letölhető a Marketing oldalunkról)!

Synology áremelkedés
[2013-01-25]

Bár december vége óta – igaz a gazdasági hírek alapján teljesen feleslegesen – reménykedtünk abban, hogy nem kell árat emelni a Synology termékeknél, mivel a forint nem lesz tartósan a 290 Ft-os határ felett az Euróval szemben, a mai 298 Ft feletti árfolyam pontot tett a kérdés végére. Mivel a Synology készletünk heti rendszerességel forog, így ezeknél a termékeknél tudjuk a legkevésbé tolerálni az árfolyamingadozást. Sajnos, mostantól az aktuális, 300 Ft-hoz közeli EUR árfolyamhoz aktualizált árakat láthattok a webshopban.

Kérünk minden kedves partnerünket, haladéktalanul frissítse saját árait, hogy elkerülje a veszteségeket!

Megjelent a Synology VisualStation VS240HD
[2013-01-10]

Mától rendelhetővé válik a korábbi VS80-asnál erősebb VS240HD. Ahogy a típusjelzés is sejteti, a HD felbontású streamek monitorozása miatt volt szükség egy erősebb Visual Station megépítésére. Akár 24 kamera élőképe is megjeleníthető egyidőben, ráadásul immár HDMI kimenetet (kettőt is) kapunk a korábbi VGA helyett, így akár két monitorra is szétoszthatjuk a megfigyelt kamerákat...

» a teljes hír...
Hamarosan 3D-s Dune HD modellek a kínálatunkban
[2013-01-08]

A Dune HD TV-301 mától csak wifi-s változatban rendelhető. Érkezik a 3D-s változat, a TV-303D, ahol a TV-102-höz hasonlóan csak belső wifi-vel rendlekező modell kerül forgalomba Európában.

További információk hamarosan a DuneHD.hu weboldalon lesznek olvashatók.

A DuneHD.hu decemberi kapcsolódó híre ITT olvasható.

A Dune HD TV-301 mától nem rendelhető. Helyette érkezik a 3D-s változat, a TV-303D, és csak Wifi-s változatban lesz elérhető.

További információk hamarosan a DuneHD.hu weboldalon lesznek olvashatók.

A DuneHD.hu decemberi kapcsolódó híre ITT olvasható.

Mától rendelhető a kisebb Mede8er lejátszó
[2012-11-28]

Előző hírünkben már bemutattuk a legolcsóbb 3D-s médialejátszónkat, ma pedig fel is került a webshopba a sima és a wifi-s modell is. Így minden viszonteladónk mától listázhatja, hirdetheti is saját kínálatában, és előrendeléseket is felveszünk rá. Az első szállítmány érkezése 7–10 napon belül várható. Ma felkerült a Marketing odalunkra több nagy felbontású gyári fotó is a MED600X3D modellekről (a korábbi kisebbek mellé), ezek akár nyomtatott reklámhoz is használhatóak.

Ajánlott végfelhasználói árak: 43 900 illetve 52 900 Ft. Valamennyi Mede8er lejátszónkhoz a Mede8erForum.hu oldalon használható termékregisztrációs kártyát, és 2+3 év garanciát adunk!

Rendelhető a Popcorn Hour A-400
[2012-11-18]

Az első 3D-s Popcorn lejátszó, a világ első kétmagos processzorral szerelt médialejátszója, és a minden eddigi lejátszónknál szebb képet nyújtó VXP-technológiás A-400-as mától előrendelhető! A PopcornHour.hu-n vasárnaptól érhető el az adatlapja, nálunk pedig a Marketing oldalra holnap felkerülnek a nagyfelbontású termékfotók is. További képek és videók a kezelőfelületről, valamint az iPad-es jukeboxról a gyártói fórumon találhatóak: link...

Kérünk minden viszonteladónkat, aki a Popcorn Hour márkát forgalmazza, mielőbb tegye rendelhetővé saját kínálatában is az új modellt! A-400-as magyar leporelló elérhető irodáinkban, illetve vásárlásnál teszünk a csomagokba is azoknak, akikkel személyesen nem találkozunk mostanában.

Korábbi hírünk az A-400-ról a márkaoldalon: link...
A VXP-képjavításról: link...
Fórumtopik az A-400 aktuális hibáiról, hogy tudja a vevő, mit kap, amikor éppen vásárol: link...

Mától rendelhető a legerősebb kétlemezes DiskStation
[2012-11-07]

Mostantló a kétlemezes Synology modellek esetében sem kell beérnünk kevesebbel, mint pl. az 5- és 8-lemezes DiskStation-ök esetében. A 2,13 Ghz-es Intel Atom CPU és az USB3.0-ás csatlalkozók megérkeztek a DS713+ NAS-sal. Mától rendelhető, az első szállítmányunk várhatóan jövő szerdán érkezik meg. Kérünk minden Synology forglamazót, mielőbb vegye fel a kínálatába, és ha – gondolni sem merünk rá :) – elfelejtette volna eddig, vegye le a DS712+-t onnan!


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.