login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9

Y-cam árváltozás, Cube modellek
[2013-04-15]

Januárban ugyan csökkentette az Y-cam kamerái árát, azonban a forint gyengülése miatt korrigálnunk kellett azokat. Most, hogy ismét biztonságosnak tűnő távolságban vagyunk 310-es Eurótól, frissítettük a kameráink árát, majdnem mindegyik kicsit olcsóbban rendelhető mától, kérünk minden forgalmazót, frissítse saját weblapját is!

Végre megoldódni látszik az új Cube termékcsalád esetében tapasztalt éjszakai kép hibája. A gyártó szerint a hibát kijavították, és hamarosan megérkeznek raktárunkba az első darabok az eddigi legelegánsabb és legkisebb méretű Y-cam-ekből.

Az Y-cam Cube termékcsaládnál alap funkció a 28 infra LED-re alapuló éjjellátás, az n-es wifi, az SD-kártyaolvasó (64 GB-ig), az infra szűrő a nappali színhelyességért és a H.264 tömörítésű stream is.

Synology stylus akció vége
[2013-03-29]

A mai napon véget ért a Synology stylus akciónk, kérünk minden résztvevő partnert, vegye le mielőbb a bannereket a weboldaláról, mert elfogytak a stylusok!

Az akcióban való részvételért hálóból a hírben továbbra is kint maradnak természetesen a webshopokra mutató linkek. Köszönjük a támogatást!

Javítva a 3D-s Dune HD lejátszók DTS HD problémája
[2013-02-25]

A Dune-HD.hu oldalunkon most megjelent hír szerint a legújabb béta firmware-ek telepítése után megszűnik az akadozó bitstream kimenet problémája, amely nagy bitsebességű DTS-HD MA hangsáv esetén jelentkezett a legújabb 3D-s Dune-ökön is. Így számottevő szoftverhibáról már nincs tudomásunk a Base 3D és a TV-303D esetében, bátran ajánlhatóak a vásárlók számára HDMI-s erősítő mellé is. Azt még nem tudjuk, hogy vajon hasonló módon orvosolható-e a gond a TV-101, TV-301 és TV-102 modelleken is.

Raktáron a fekete UFO!
[2013-02-15]

Megérkeztek a nagyobbik Mede8er lejátszóink fekete változatai, melyekre már hónapok óta sok vásárló várt. Három féle konfiguráció közül rendelhetőek mától a webshopból! Mindenki figyelmébe ajánljuk (hírlevélbe tökéletes bomba hír) a február 5-én kelt hírünket az új béta firmware-ről, hiszen a valós 23,976 Hz-es támogatással a Mede8er a világ egyetlen Realtek processzoros médialejátszója jelenleg, amely képes hibátlan HD-s hangot és képet továbbítani! Ráadásul a jelenlegi 3D-s lejátszóink közül a Mede8er a legtökéletesebben működő, így bátran ajánlhatjuk bárki számára, akinek nincs türelme ahhoz, hogy a gyártók a termék értékesítése után őt használják tesztelőnek.

Kérünk minden forgalmazót, vegye fel az új modelleket is a kínálatába, és pótolja az elmaradását, ha a Mede8er kiegészítőket eddig még nem listázná (szerződésünk értelmében egy adott márka teljes kínálatát vállalta minden partnerünk, hogy árulja)! Várjuk még azok jelentkezését, akik nem kerültek ki a hivatalos forgalmazók közé a gyári oldalra és a magyar fórumra, de szertnének ott szerepelni!

Elkezdődött a Synology stylus akció
[2013-02-13]

Elindult a Synology stylus ajándék akció, lásd a Synology.hu odalunkon és a Facebookon! Minket is meglepett, hogy korábbi hírleveleink ellenére ma délig mindössze 4 viszonteladó helyezte ki az akcióról szóló bannert a weboldalára, de azért még bizakodunk, hogy mások sem akarnak lemaradni az ingyen reklámról és pluszos DiskStationök eladásáról a következő hetekben – várjuk az újabb forgalmazóktól származó linkeket az oldalra, ahol látható az akciós banner (letölhető a Marketing oldalunkról)!

Synology áremelkedés
[2013-01-25]

Bár december vége óta – igaz a gazdasági hírek alapján teljesen feleslegesen – reménykedtünk abban, hogy nem kell árat emelni a Synology termékeknél, mivel a forint nem lesz tartósan a 290 Ft-os határ felett az Euróval szemben, a mai 298 Ft feletti árfolyam pontot tett a kérdés végére. Mivel a Synology készletünk heti rendszerességel forog, így ezeknél a termékeknél tudjuk a legkevésbé tolerálni az árfolyamingadozást. Sajnos, mostantól az aktuális, 300 Ft-hoz közeli EUR árfolyamhoz aktualizált árakat láthattok a webshopban.

Kérünk minden kedves partnerünket, haladéktalanul frissítse saját árait, hogy elkerülje a veszteségeket!

Megjelent a Synology VisualStation VS240HD
[2013-01-10]

Mától rendelhetővé válik a korábbi VS80-asnál erősebb VS240HD. Ahogy a típusjelzés is sejteti, a HD felbontású streamek monitorozása miatt volt szükség egy erősebb Visual Station megépítésére. Akár 24 kamera élőképe is megjeleníthető egyidőben, ráadásul immár HDMI kimenetet (kettőt is) kapunk a korábbi VGA helyett, így akár két monitorra is szétoszthatjuk a megfigyelt kamerákat...

» a teljes hír
Hamarosan 3D-s Dune HD modellek a kínálatunkban
[2013-01-08]

A Dune HD TV-301 mától csak wifi-s változatban rendelhető. Érkezik a 3D-s változat, a TV-303D, ahol a TV-102-höz hasonlóan csak belső wifi-vel rendlekező modell kerül forgalomba Európában.

További információk hamarosan a DuneHD.hu weboldalon lesznek olvashatók.

A DuneHD.hu decemberi kapcsolódó híre ITT olvasható.

A Dune HD TV-301 mától nem rendelhető. Helyette érkezik a 3D-s változat, a TV-303D, és csak Wifi-s változatban lesz elérhető.

További információk hamarosan a DuneHD.hu weboldalon lesznek olvashatók.

A DuneHD.hu decemberi kapcsolódó híre ITT olvasható.

Mától rendelhető a kisebb Mede8er lejátszó
[2012-11-28]

Előző hírünkben már bemutattuk a legolcsóbb 3D-s médialejátszónkat, ma pedig fel is került a webshopba a sima és a wifi-s modell is. Így minden viszonteladónk mától listázhatja, hirdetheti is saját kínálatában, és előrendeléseket is felveszünk rá. Az első szállítmány érkezése 7–10 napon belül várható. Ma felkerült a Marketing odalunkra több nagy felbontású gyári fotó is a MED600X3D modellekről (a korábbi kisebbek mellé), ezek akár nyomtatott reklámhoz is használhatóak.

Ajánlott végfelhasználói árak: 43 900 illetve 52 900 Ft. Valamennyi Mede8er lejátszónkhoz a Mede8erForum.hu oldalon használható termékregisztrációs kártyát, és 2+3 év garanciát adunk!

Rendelhető a Popcorn Hour A-400
[2012-11-18]

Az első 3D-s Popcorn lejátszó, a világ első kétmagos processzorral szerelt médialejátszója, és a minden eddigi lejátszónknál szebb képet nyújtó VXP-technológiás A-400-as mától előrendelhető! A PopcornHour.hu-n vasárnaptól érhető el az adatlapja, nálunk pedig a Marketing oldalra holnap felkerülnek a nagyfelbontású termékfotók is. További képek és videók a kezelőfelületről, valamint az iPad-es jukeboxról a gyártói fórumon találhatóak: link...

Kérünk minden viszonteladónkat, aki a Popcorn Hour márkát forgalmazza, mielőbb tegye rendelhetővé saját kínálatában is az új modellt! A-400-as magyar leporelló elérhető irodáinkban, illetve vásárlásnál teszünk a csomagokba is azoknak, akikkel személyesen nem találkozunk mostanában.

Korábbi hírünk az A-400-ról a márkaoldalon: link...
A VXP-képjavításról: link...
Fórumtopik az A-400 aktuális hibáiról, hogy tudja a vevő, mit kap, amikor éppen vásárol: link...

Mától rendelhető a legerősebb kétlemezes DiskStation
[2012-11-07]

Mostantló a kétlemezes Synology modellek esetében sem kell beérnünk kevesebbel, mint pl. az 5- és 8-lemezes DiskStation-ök esetében. A 2,13 Ghz-es Intel Atom CPU és az USB3.0-ás csatlalkozók megérkeztek a DS713+ NAS-sal. Mától rendelhető, az első szállítmányunk várhatóan jövő szerdán érkezik meg. Kérünk minden Synology forglamazót, mielőbb vegye fel a kínálatába, és ha – gondolni sem merünk rá :) – elfelejtette volna eddig, vegye le a DS712+-t onnan!

Már ne utalj a régi bankszámlaszámunkra!
[2012-10-31]

Fontos! Ahogy erről már szóltunk, bankszámlaszámunk megváltozott. A régi számlánk megszüntetése folyamatban van, kérünk mindenkit, ezentúl már csak az új számra utaljon! Természetesen azon számlák ellenértéke is jöhet már ide, amelyeken még a korábbi számlaszámunk szerepelt.

Forintszámlánk ezentúl: MKB Bank 10300002-10579655-49020012

Megváltozott a bankszámlaszámunk
[2012-10-19]

Fontos! Bankszámaszámunk megváltozott (bár még él a korábbi is pár napig). Kérünk mindenkit, ezentúl ide utaljon! Azon számlák ellenértéke is jöhet már ide, amelyen még a korábbi számlaszámunk szerepelt.

MKB 10300002-10579655-49020012

» a teljes hír
Megszűnt a DS712+
[2012-10-19]

Mától már nem rendelhető a Synology DS712+ modell, kérünk mindenkit, vegye le a kínálatából! Ez volt az egyetlen Intel processzoros 2012-es modell, amely még a régebbi, 1,8 Ghz-es Atom CPU-t használta, nem pedig a legújabb 2,13 Ghz-est, mint többlemezes testvérei. Utóda DS713+ néven november első hetében már raktáron lesz (adatlapját már régóta megtaláljátok a Marketing oldalunkon). Az ár változatlan marad, tehát gyorsabb, és már USB3.0 portokkal is rendelkező NAS-t kapnak a vásárlók a korábbi típus áráért.

Két újabb Synology termék rendelhető
[2012-10-18]

Ma és tegnap felkerült a webshopba két különleges Synology termék, melyek egyedülállóak a maguk nemében. A DS213air az első NAS-unk amely belső wifi kártyával rendelkezik, és valódi Access Pointként használható: nem csak meglévő wifi hálózathoz képes csatlakozni, de maga is képes létrehozni egy újat, így tovább növelhető pl. egy nagyobb iroda, vagy lakás vezeték nélküli hálózati lefedettsége, vagy megteremthető, ha eddig nem volt wifis routerünk. Sőt, ha eddig egyáltalán nem volt router a lakásban, a DS213air wifi routerként is használható!

A DX213 az első 2-lemezes bővítőegység a Synology-tól, hiszen eddig 5-lemezes volt a legkisebb ilyen kiegészítő. Ideális külső backup megoldás, főleg ha pl. egy DS712+-t kellene bővíteni, de nincs szükség újabb 5 lemezre.

Kérünk minden Synology forgalmazónkat, mielőbb kerüljön fel a két új termék a kínálatba, a jövő héten szerdán már raktáron is lesznek! A Synology.hu oldalon a DX213 már kint van, a DS213air várhatóan 1–2 napon belül kikerül.

Új firmware az Y-cam Bullet 1080 kamerához
[2012-09-26]

Szeptember elején jelent meg az v1.2436 verziójú frissítés a legnagyobb Y-cam kameránkra. Nem csak hibajavítást tartalmaz, de több új funkcióval is gazdagodott a Bullet HD 1080...

» a teljes hír
Rendelhető a Synology DS2413+
[2012-09-21]

Ahogy eheti hírlevelünkben ígértük, felkerült a kínálatba a DS2413+; mától rendelhető. A Synology által jelenleg használt leggyorsabb kétmagos Intel Atom processzor (2,13 Ghz) köré épül, akárcsak a 2012-es 8, 5 és 4-lemezes kisebb testvérei. Megjelent az USB3.0 csatlakozó is a hátlapon, amivel elődje a DS2411+ még nem rendelkezett, és alaphelyzetben immár 2 GB RAM-ot kapunk, ami 4 GB-ig is bővíthető. A korábbi DX1211 típusú bővítőegység használható a DS2413+-szal is. Az új DiskStation részletes termékoldala hamarosan elérhető lesz a Synology.hu-n (amint a Synology.com-ra kikerült), de adatlapja már régóta letölthető Marketing oldalunkról, illetve a termékfotók is a gyári weblapról: link...

Kérünk mindenkit, mielőbb vegye fel a kínálatába!

Megszűnt a Synology DX510 és a DS2411+
[2012-09-12]

Kérünk minden forgalmazót, haladéktalanul vegye le kínálatából a Synology DX510-es bővítőegység és a DS2411+ NAS mától nem rendelhetőek! A DX510 utóda DX513 néven máris elérhető a webshopunkban, a jövő héten már várhatóan raktáron is lesz, minden korábbi DiskStation-nel használható, amihez a DX5 és a DX510 korábban kompatibilis volt. Adatlapja a Synology.hu-ra pár napon belül felkerül, de még az angol oldalon sem elérhető. A DS2411+-t leváltó DS2413+ még a héten felkerül a rendelhető termékek közé.

Mától rendelhető a Synology DS413
[2012-09-10]

Budapesti viszonteladói tréningünkön már bemutattuk a DS413-at, ez a DiskStation mától már előrendelhető, vélhetően a jövő héten raktáron is lesz. Kérünk mindenkit, mielőbb vegye fel Synology-kínálatába! Érdemes kihangsúlyozni, hogy kétmagos processzorról van szó, amely speciális készenléti móddal rendelkezik; ilyenkor csak 3,39 wattot fogyaszt. Elődjéhez, a DS411-hez képest kétszer több memóriával rendelkezik, USB3-as portokat is találunk a hátlapján, és a DS412+ modellnél megismert letisztult, modern külsőt kapta.

Mától rendelhető a DS213 is, megszűnt a DS212
[2012-09-04]

A mától rendelhető DS213-mal együtt immár három 2013-as új Synology DiskStation érkezett az elmúlt hetek során. Kérünk minden forgalmazót, hogy a DS213, DS213+ és a DS413j mielőbb kerüljön fel a kínálatukba, a DS212, DS212+ és a DS411j pedig kerüljön le, mint megszűnt termékek!

Csütörtöki viszonteladói tréningünk során újabb, a következő hetekben várható Synology termékeket is bemutatunk, számítunk mindenki részvételére, aki a múlt héten nem tudott eljönni!


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.