login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9

DS1517+, DS1817+ és kiegészítőik a webshopban
[2017-05-01]

Felkerült webshopunkba a Synology hivatalos oldalán már pár napja megjelent kisebbik FlashStation, az FS2017, valamint a régóta várt (javított Intel Avaton processzoros) DS1517+ és DS1817+ mindkét konfigurációja (mivel 2 és 8 GB előre telepített RAM-mal is rendelhetőek), a hozzájuk készült DX517-es bővítőegység, az M2D17 cache-kártya, valamint a hivatalos 2×4 és 2×8 GB-os RAM-csomagok.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, ha még nem tette meg, mielőbb vegye fel kínálatába a fenti újdonságokat!

Mától életbe léptek az új Synology árak is, így kérjük frissítsétek árlistáitokat, illetve ha még nem történt volna meg, Bolyós Richárd és Czibolya Dániel kollágáinkkal mielőbb egyeztessetek az új viszonteladói besorolásról, melyet április 26-i hírünkben, ITT mutattunk be, és mától érvényes!

Távvezérlés.hu stand a Construmán - ingyen belépővel
[2017-04-05]

A NEON Multimedia Kft. otthonautomatizálási termékei megtekinthetőek a Construma kiállításon, kiállítói standunk (A pavilon 105C) a Távvezérlés.hu oldalunkat képviselve bemutatja a főbb megoldásokat, érdekességeket egy komplett virtuális ház vonatkozásában.

Gyere ki a kiállításra, nézd meg, próbáld ki, hogy milyen funkciókkal okosítható fel egy lakás, ház vagy iroda az általunk forgalmazott termékek segítségével! Akit komolyan érdekel, természetesen forgalmazhatja is termékeinket, megállapodás alapjáb be tudjuk kapcsolni az okosotthon termékek forgalmazásának jogosultságát is.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, ezen a linken tudsz regisztrálni ingyenesen egy belépőre.

A belépő bármelyik napra érvényes (szerda–péntek: szakmai napok, szombat–vasárnap: látogatói napok), 1 személy részére.

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kapsz egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. A dokumentumot nyomtasd ki, és hozd magaddal a kiállításra, és ezzel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphetsz a kiállítás területére.

Találkozzunk az A pavilon 105C standjánál, várunk szeretettel!

Dune HD hírek
[2017-02-24]

Január elején mindössze pár darab Dune HD Duo 4K érkezett hozzánk (nem mertünk többet rendelni addig, amíg nem látjuk a hazai fogadtatást), a teljes készlet 1 héten belül el is fogyott a márka legújabb, legnagyobb és legdrágább lejátszójából. Európa-szerte hiánycikk volt azóta is a lejátszó, a kínai újév miatt csak március elejére ígérte a gyártó a második szállítmányt. Ma elindult végre hozzánk egy immár jóval nagyobb Duo 4K csomag, így várhatóan jövő szerda (március 1.) magasságában meg is kapjuk.

Érkezik azonban – akár a régebbi Dune HD modellekhez is használható – külön rendelhető infra távvezérlő, immár az új, világító gombos változat, amely a Duo 4K-hoz készült. Így több hónap után végre ismét tudunk adni csak távvezérlőt a Dune HD tulajdonosoknak, ha a korábbi elromlott, elveszett, vagy csak az új háttérvilágítása miatt lecserélnék azt.

Új termékként mától rendelhető a Dune HD külső infra vevő is, amely a Duo 4K és a Solo 4K dobozokban megtalálható, de pl. a Solo Lite modell tulajdonosainak külön kell megvenniük, ha szükségük van rá – mert pl. elrejtenék a készüléket. Az infra vevő működik a korábbi Dune HD lejátszókkal is, amelyeken van infravevő-csatlakozó.

Kérjük Dune HD termékeket forgalmazó partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az új távvezérlőt és az infra vevőt, valamint frissítsék a Duo 4K elérhetőségét, érkezési dátumát!

Új Synology bővítőegységek, dráguló HiMedia boxok
[2017-01-31]

A mai naptól rendelhetőek viszonteladónk számára a Synology FS3017-hez és RS18017xs+ NAS-okhoz használható RX1217sas és RX2417sas bővítőegységek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a korábbi max. 14 bővítő helyett már csak 7 csatlakoztatható a legnagyobb Synology-khoz! Ráadásul az RX2417sas csak 2,5"-es lemezfiókokat használ, így 3,5"-es HDD-kkel az RS18017xs+ „csak” 96 lemezig bővíthető, 180 lemezes konfiguráció úgy érhető el, ha legalább a bővítőegységekben 168 darab 2,5"-es meghajtó lesz! Az FS3017 csak az FXC17 kártyát használva kezeli a bővítőegységeket, a kártya szintén mától rendelhető webshopunkból.

A USD erősödése miatt a januári szállítmányunkban érkezett HiMedia H8 Plus és Q5 Pro készülékek árát kénytelenek vagyuk – ha kis mértékben is, de – emelni. Az ajánlott bruttó végfelhasználói árak így mától a H8 Plus esetében 34 900 Ft-ról 36 500 Ft-ra, a Q5 Pro-nál pedig 52 900 Ft-ról 53 900 Ft-ra módosulnak.

Mai információ alapján a Dune HD Duo 4K következő szállítmánya február végére már Európában lesz, így jelenleg március első hetét merjük ígérni a vásárlóknak, mint a legközelebbi érkezési dátumot a Dune HD csúcsmodelljére.

Kérjük partnereinket, a fentiek alapján frissítsék Synology és HiMedia kínálatukat!

Csökkentek a Synology-árak, véget ért a HiMedia Q5 Pro bevezető akciója
[2017-01-10]

A némileg javuló EUR/HUF árfolyamnak köszönhetően kisebb árcsökkentést tudunk végrehajtani a Synology NAS-oknál, így azok árai mától visszatértek a novemberi szintre. Véget ért azonban a HiMedia Q5 Pro bevezető akciója, miután elfogytak az első szállítmánnyal érkezett példányok, és a most raktáron lévőket már jóval drágább USD árfolyam mellett vásároltuk.

Kérjük partnereinket, módosítsák Synology termékkínálatuk árait, és kapcsolják ki az akciót a Q5 Pro kapcsán!

Rendelhető a Synology RT2600ac router
[2017-01-05]

Mától rendelhető webshopunkból viszonteladóink számára a második Synology router, a nagyobb teljesítményű (erősebb processzor, dupla RAM, erősebb rádióadó, több antenna) RT2600ac. November eleji hírünkben mutattuk be az új routert, magyar nyelvű adatalpja hetek óta elérhető Marketing oldalunkon. A Synology.hu-n várhatóan január 12-én kerül bejelentésre. Az első szállítmány jelen állás szerint január 16-án lehet nálunk.

Kérünk minden Synology-t forgalmazó partnert, január 12-ig vegye fel kínálatába az új routert! Az eddigi RT1900ac továbbra is elérhető marad, és más árkategóiba tartozik, mint a most bruttó 87 100 Ft-os árcédulával induló RT2600ac. Így utóbbit elsősorban már nem otthonra (bár a nagyobb rádiós lefedettség miatt otthoni környezetben is megérheti az árát), hanem cégeknek javasoljuk.

Rendelhető a Synology FS3017
[2017-01-01]

Az első „FlashStation”. Az első 24-fiókos Synology. Az első duálprocesszoros. Az első 512 GB RAM-ig bővíthető. Az első 2,5"-es meghajtót fogadó SAS interfésszel. Az első modell, amely akár 100 darab IP-kamerát is kezel. Az első, amelyen már nincs is gigabites ethernet, csak 10 GBites. Az első, amely akár 40 GBites hálózati kátyákat is kezel! Az első, amely típusszáma nem tükrözi a max. lemezfiókok számát (nem 30 lemezik bővíthető). Az első Synology NAS, amely drágább, mint 2 millió forint. Sőt, jelenleg drágább mint 3 és 4 millió...

November 9-én már részletesen írtunk róla, azóta a Synology.hu-ra is felkerült, mától pedig rendelhető a webshopunkból is. Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába a valaha volt legkomolyabb Synology-t, az FS3017-et!

A vártnál hamarabb érkezik a Dune HD Duo 4K
[2016-12-29]

Eddig január mádosik felére számítottunk rá, de ma elindult hozzánk, így a jövő hét közepén már meg is érkezik a Dune HD Duo 4K csúcsmodell első szállítmánya! Mától rendelhető a webshopból, ajánlott kiskereskedelmi ára bruttó 269 000 Ft. Így a Dune HD új kategóriába lép ezzel a készülékkel, nem titkoltan olyan asztali Blu-ray lejátszóktól szeretne vásárlókat szerezni, mint pl. az Oppo, Denon, Marantz vagy éppen Cambridge Audio. Ehhez minden esélye meg is van, hiszen itt bármiféle hekkelés nélkül, akár hálózaton keresztül is menüvel együtt működnek a 2D/3D Blu-ray fájlok (ISO és mappa is), TV-tunerrel is rendelkezik, sztereó hangja audiophile minőségű (XLR kimenetek is!), a VXP képjavítás pedig 4K-ban is hibátlan képet garantál. A nemrég megjelent videós jukebox a legjobb, amit ma médialejátszón láthatunk, de gőzerővel készül a zenei változata is, valamint a mobilos távvezérlő appok a filmes és a zenei jukeboxhoz is.

A Solo 4K testvéréhez képest az alábbi paraméterekben több a Duo 4K:

 • Hifi szélesség: 43,7 cm
 • Két datrab 3,5"-es HDD lemezfiók (mint a korábbi Duo modellben)
 • Előlapi VFD-kijelző (mint a korábbi Duo modellben)
 • ESS Sabre ES9018K2M, 32-bites sztereó DAC natív DSD-lejátszással (mint a Popcorn Hour A-500 Pro-ban)
 • Új, világító gombos infra távvezérlő
 • SD-kártyaolvasó (mint a korábbi Duo, Max, SMART modellekben)
 • Komolyabb (belső) tápegység
 • XLR szimmetrikus hangkimenet
 • Coax hangbemenet közvetlenül a DAC-hoz

Kérjük Dune HD-t forgalmazó partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba a Duo 4K-t! Adatok és képek jelenleg a gyártói weboldalon ITT találhatóak, de hamarosan magyarul is elérhetőek a Dune-HD.hu oldalunkon.

REVO áremelkedés
[2016-12-15]

Mivel ma már 302 Ft-os USD árfolyamot is láthattunk, kénytelenek vagyunk emelni valamennyi aktuális REVO zenelejátszónk árát, melyek következő szállítmánya már úton van hozzánk, a jövő hétre várjuk érkezését.

Bár skót gyártóról van szó, aki az ajánlott kiskereskedelmi árakat angol fontban adja meg, de amerikai dollárért vásárolhatunk tőlük. Ez a párosítás igen szerencsétlen most, amikor a GBP jelentősen gyengült, az USD viszont hasonlóan drágult a forinthoz képest :(

Az alacsony kereslet miatt a SuperSystem fehér változatát levettük a kínálatból, raktáron ezentúl nem tartjuk, viszont helyette rendelhető a Shadow Edition elnevezésű matt fekete modell!

Kérünk minden viszonteladó partnert, akinek kínálatában szerepel a REVO márka, mielőbb aktuálizálja árait és kínálatát!

Synology áremelkedés, FlashStation FS3017
[2016-11-28]

Napra pontosan 2 hónappal ezelőtt, szeptember 28-án küldött hírlevelünkben jelentettük be, hogy a tartósan kedvező EUR árfolyam miatt csökkentetük a Synology termékek árát. Mától sajnos kénytelenek vagyunk visszaemelni őket a szeptemberi szintre, eddig tartott a Forint ereje :(

Mától rendelhető a gyári oldalon már bejelentett Synology FlashStation FS3017, ez eddigi legdrágább Synology-nál is több mint kétszer többe kerülő, új kategóriát teremtő, SAS és SATA felületű SSD-k számára készült NAS-szerver. Kétféle új memóriamodul is kapható hozzá, 16 és 32 GB-os méretben, RDIMM kialakítással. Az FS3017 összesen 16 darab RAM-foglalatának köszönhetően a 32 GB-os modullal összesen akár 512 GB RAM-ot is képes kezelni! Az FS3017-ről részletesen november 9-i hírünkben számoltunk be. Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, módosítsa áralistáját, és vegye fel az FS3017-et (és memóriáit) kínálatába!

Árcsökkenés két Synology DiskStation-nél, rendelhető az új hálózati kártya
[2016-08-31]

Jövő héten a már korábban beharangozott új RackStation modellek is rendelhetőek lesznek, most azonban végre árcsökkenésről is tudunk hírt adni. Úgy látszik, túlárazta a Synology a DS416-ot és DS416play-t, mert szeptember 1-től igen jelentősen csökkenti ezek árait. Nem kifutó termékekről van szó, vélhetően a fogyással nem elégedettek. A lényeg számunkra, hogy a DS416 ajánlott kisker ára bruttó 159 100 Ft-ról 131 900 Ft-ra, míg a DS416play esetében 167 400 Ft-ról 148 400 Ft-ta csökken holnaptól – viszonteladóink számára mától! (Mivel még van raktáron pár darab DS416play nálunk az eddigi beszerzési áron, amíg el nem fogynak, addig a viszonteladói árank kicsivel magasabbak lesznek sajnos, mint amikor már mi is olcsóbban kapjuk a következő szállítmányban őket. Illetve a pontos új árakat csak holnaptól mutatja webshopunk, addig ne rendeljetek, a mai rendeléseket törölni fogjuk ezekre a modellekre!)

Mától már rendelhető a Synology második 10-gigabites hálózati kártyája, az E10G17-F2. Az F2 jelölés arra utal, hogy ezen a kártyán már két darab 10 GBit-es port van, az 1-portos E10G15-F1 így továbbra is kapható lesz.

Kérjük Synology-t forgalmazó partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az új hálózati kártyát, és holnaptól (ne hamarabb és lehetőleg ne is később) aktualizálják a DS416 és DS416play árakat kínálatukban, és hívják fel vevőik figyelmét a nem mindennapi, jelentős mértékű árcsökkenésre, amely várhatóan új lendületet ad ezen két DiskStation eladásainak!

Rendelhető a Popcorn Hour A-500-as sorozat
[2016-07-28]

Ma felkerült webshopunkba a régen várt Popcorn Hour A-500 és A-500 Pro. A Pro-t már majdnem 1 évvel ezelőtt mutattuk be márkaoldalunkon ITT, holnap végre azonban megérkezik a Cloud Media-hoz az első szállítmány a gyárból, így várhatóan 2 hét múlva már nálunk is raktáron lesz. Addig is egy tesztpéldány még mindig elérhető partnereink számára 1–2 napra, hogy saját hangrendszereiteken is kipróbálhassátok még a forgalmazás megkezdése előtt!

A kisebb modell, az A-500 (április óta tudunk róla, lásd akkor hírünket ITT) már néhány hete kapható világszerte. Mi csak azért vártunk vele, hogy – spórolva a szállítási költségen – a Pro-val egyszerre hozhassuk el első rendelésünket.

Marketing oldalunkon már elérhetőek a két újdonság termékfotói és egyéb marketing anyagok is. Kérjük Popcorn Hour-t forgalmazó partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba az 500-as modelleket!

Rendelhetőek a Synology MailPlus és Docker DSM licencek
[2016-06-19]

Felkerültek webshopunkba (NAS kiegészítő, HDD, SSD kategória) a Synology MailPlus Server és Docker DSM licenccsomagok. Ezek – a Surveillance Device Pack-hoz hasonlóan – fizetős licencek, a forgalmazókon keresztül vásárolhatóak meg. Részletes leírásukat lásd a Synology.hu-n!

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába ezt a három új terméket!

Megszűnt a Synology DS216+ és a DS716+, előrendelhető a DS216+II és a DS716+II
[2016-05-24]

Április végi hírünkben jelentettük be, hogy várhatóan június elejétől az Intel Celeron N3050-es processzorcsalád frissülése miatt a DS216+ is kényetelen lesz megújulni. Mostanra elfogytak a DS216+ készleteink, a DS216+II viszont – jelen állás szerint – csak június elején érkezhet először hozzánk. Mától viszont már előrendelhető webshopunkból! Jelenleg tehát egyik „+” jelzésű kétlemezes DiskStation sincs készleten, mivel a DS716+ is pont most és pont úgy frissül, mint a DS216+... A jövő hét első napjaiban azonban a DS716+II már raktáron lesz, utána pedig 1 vagy két héten belül vihető a DS216+II is.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, ha már nincs készletük a DS216+ és DS716+ modellekből, akkor mielőbb vegyék fel kínálatukba a DS216+II és DS716+II típusokat!

A Dune HD Solo 4K megérkezett!
[2016-04-13]

  Ma végre megérkezett az első Dune HD Solo 4K szállítmány, az átvétel lehetőségéről, illetve a szállításról sorrendben értesítünk mindenkit. A jövő hétfőn újabb szállítmány érkezik, ami remélhetőleg már jó pár hétig elegendőnek fog bizonyulni.

  A lejátszóhoz készül egy, az eladást segítő szórólap is.

  Kérünk minden médialejátszót forgalmazó viszonteladót, aki még nem vitte fel webshopjába, tegye meg mielőbb!

Drágább mától a Synology router
[2016-04-06]

Április 4-én 54 300 Ft-ról 58 400 Ft bruttóra emelte a Synology az RT1900ac router ajánlott végfelhasználói árát. Indokolást nem kaptunk a miértről, vélhetően túl jól fogyott, és ezen akarnak ílymódon változtatni :(

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, korrigálja árait, mától mi is kénytelenek vagyunk drágábban számlázni!

Késnek az új lejátszóink
[2016-03-22]

Újabb csúszásról kaptunk hírt mind a Popcorn Hour A-500 Pro, mind pedig a Dune HD Solo 4K esetében.

Az A-500 Pro-ról március 3-án már írtunk a magyar márkaoldalon, akkor áprilisi elérhetőségről számoltunk be a korábban várt márciusi helyett. Most úgy tűnik, májusnál hamarabb bizonyosan nem lesz Európában a készülék. Annyival vagyunk csak előrébb, hogy már tudunk/tudnánk rendelni teszpéldányt, bár annak még nem aranyozottak az analóg hangcsatlakozói. A szállítási költségtől függően pár napon belül eldöntjük, hogy kérünk-e előzetes médiatesztekhez mintapéldányt. (A Popcorn Hour Magyarország Facebook oldalon nemrég megváltoztattuk a borítóképet a közelgő új modell miatt, és a fotók közé új képek kerültek fel az A-500 Pro-ról – utóbbiakat szabadon használhatja bárki.)

A Solo 4K állítólag azért nincs még nálunk (se), mert az első széria az ígért Z-Wave modul nélkül készült – nem tudni, hogy szándékosan vagy valami hiba folytán –, viszont az európai beharangozókban a Z-Wave mint alapfelszerelés volt említve. Így az eddig legyártott példányok máshová kerülnek, a héten készül csak el a Z-Wave-es konfiguráció, tehát csak április második hetében várható, hogy hozzánk is eljut végre.

Kérjük viszonteladóinkat, módosítsák a fentiek szerint a Solo 4K várható érkezési határidejét weboldalukon, illetve akár hírben is hívják fel a két újdonság érkezésével kapcsolatos problémákra a remélhetőleg már türelmetlen – de még nem elkeseredett – leendő vevők figyelmét!

Rendelhető a Synology DS416slim
[2016-03-11]

Február 10-én már hírt adtunk róla, ma pedig felkerült a webshopba az általunk már jó ideje nem forgalmazott, 2,5"-es lemezeket kezelő DS414slim utódja. A DS416slim kívülről semmi újat nem mutat, belül pedig gyakorlatilag a tegnap megjelent DS216j elektronikáját (2×1 GHz-es Marvell Armada 385 CPU, 512 MB RAM) találjuk. Igaz, itt 2 darab gigabites ethernet-csatlakozó került a hátlapra. Attól függetlenül, hogy teljesítménye alapján a DS216j párja lehetne (de akkor miért kezel 2-vel kevesebb kamerát?), ára majdnem kétszer több annál, bruttó 108 100 Ft jelenleg – azaz elődjéhez képest is jelentősen drágult. A hátlapon keresztül akár menet közben is kihúzható lemezfiókjaiba SATA3 vagy SATA2 interfésszel készült SSD vagy HDD meghajtó kerülhet, korábbi nem. Az új DiskStation várhatóan március utolsó napjaiban érkezik először raktárra.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, a DS416slim-et mielőbb vegye fel kínálatába!

Módosult a Dune HD Solo 4K ára!
[2016-03-08]

Bár még csak tegnap este óta rendelhető, most mégis hozzányúlunk a Solo 4K árazásához. A hazai 27%-os ÁFÁ-ra való tekintettel sikerült elérnünk az európai Dune HD képviseletnél, hogy jobb árat kapjunk a többi országnál, így az ajánlott kiskereskedelmi bruttó árak kb. egységesek maradhatnak minden országban (349 EUR jelenleg). Ezek alapján 115 900 Ft-ról 109 900 Ft-ra sikerült mérsékelni a Solo 4K árát, és ennek megfelelően módosulnak a viszonteladói áraink is. Akik tegnap óta már rendeltek (ezúton is köszönet nekik a gyorsaságukért), azoknak mindjárt módosítjuk a rendelésüket, hogy a kedvezőbb árat kaphassák. A termék magyar adatlapja már elérhető a márkaoldalunkon: link...!

Rendelhető a Dune HD Solo 4K!
[2016-03-07]

Még január elején írtunk arról, hogy végre a Dune HD lejátszóknál is lesz valami újdonság. A Dune-HD.hu oldalunkon január 15-én jelentettük be a Solo 4K-t, az első 4K-s Dune HD-t, majd pár napja már újabb részleteket is tudtunk közölni. Bár nem március elején, és sajnos nem 94 ezer forintos árcédulával, de 21–22-edike magasságban érkezik a Solo 4K első szállítmánya. Mostantól előrendelhető a webshopban! Magyar adatlapja holnaptól elérhető ITT, termékfotók pedig a gyártói oldalon ITT találhatóak.

Az első szállítmány után legközelebb csak 4–5 hét múlva tudunk újra rendelni, mivel csak akkor érkezik meg Európába a tengeri úton indított nagyobb „adag” .

Kérünk minden Dune HD-t forgalmazó viszonteladó partnerünket, mielőbb vegye fel kínálatába a Solo 4K-t!


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.