login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Újabb áremelkedés
[2014-01-31]

A tegnap előtti hírünkben bejelentett áremelkedés sajnos ma is folytatódik, mivel az EUR árfolyam már 314 Ft fölött is járt. A Synology, Mede8er kínálatunk és a Dune HD TV-303D mellett az időközben elfogyott Skydigital Lockdown ára is emelkedett. Kérünk mindenkit, ellenőrizze és szükség szerint módosítsa árlistáját!

Mede8er és Dune HD TV-303D áremelkedés
[2014-01-29]

Sajnos, ahogy múlt pénteken „megvészjósoltuk”, mától emelnünk kell a Mede8er lejátszók, és az azokkal most egyszerre érkező Dune HD TV-303D árát is. Akit mégis meglepünk most ezzel a hírrel, az vélhetően lemaradt a mai nap negatív szenzációjáról, a 310 Ft-os EUR árfolyamról :(

Kérünk minden Mede8er és Dune HD forgalmazó partnert, javítsa az érintett termékek árait kínálatában, és imádkozzon velünk, hogy mielőbb erősödjön a forint, vagy legalább ne romoljon tovább!

Synology áremelkedés, DSM 5.0 béta
[2014-01-24]

Vélheteőn nem mondunk újat azzal, hogy jelezzük: 9 havi mélyponton van a forint árfolyama, így kénytelenek vagyunk árakat emelni. Első körben a Synology-kínálatunk drágult meg, mivel ezek a termékek érkeznek folyamatosan. Ha a jövő héten sem javul a helyzet, a Mede8er lesz a következő dráguló márka, mert tőlük várjuk a következő szállítmányunkat. Kérünk minden viszonteladó partnert, javítsa Synology árait mielőbb!

Ahogy Facebook oldalunkon jeleztük, tegnap óta elérhető a Synology DSM 5.0 béta változata azok számára, akik vállalkoznak a tesztelésére. Fontos adatokat tároló felhasználóknak természetesen nem javsoljuk béta szoftverek telepítését!

Új REVO rádiók kínálatunkban
[2014-01-13]

A mai napon – miután elindult az első szállítmány hozzánk – felkerültek a REVO legújabb modelljei a webshopba. Október elején adtunk hírt a SuperConnect-ről, majd a hónap végén az AXiS X3-ról is írtunk Nektek. Ezen két újdonság mellé érkezik még PiXiS RS néven a pár hete megszűnt PiXiS IR frissítése, amely már FM és DAB/DAB+ rádióvevővel is rendelkezik, így nem csak hálózati zenelejátszóként, de rádióként is használható. Ráadásul – amellett, hogy okosabb lett elődjénél – a PiXiS RS még olcsóbbá is tudott válni, így a valaha volt legkedvezőbb árú REVO rádiónk. Várhatóan 1 héten belül raktárról vihető lesz ez a 3 újdonság, és a korábbi modellekkel együtt immár 7-féle minőségi REVO rádiót kínálunk készletről. Az aktuális kínálatot bemutató magyar nyelvű leporelló letölthető a Marketing oldalunkról, de nyomtatott változatban is rendelkezésetekre áll, remélem akinek szüksége volt rá, már hónapokkal korábban kapott belőle, illetve folyamatosan küldünk neki.

Kérünk minden REVO-forgalmazónkat, mielőbb vegye fel kínálatába az újdonságokat, és tájékoztassa vevőit az érkezésükről!

Raktáron a Dune HD Connect, 2 év garancia minden Dune HD termékre!
[2014-01-08]

Megérkezett a december 30-a óta rendelhető Dune HD Connect első „adagja”, az előrendelések kiszolgálása folyamatban van. Nagyon fontos kapcsolódó hír, hogy mostantól – kizárólagos hazai disztributorként – MINDEN Dune HD lejátszóra 2 év garanciát tudunk adni. Így a TV-102 WiFi és a Connect is felzárkózik a TV-303D és a Base 3D mellé ezen a téren. Kérünk minden Dune HD forgalmazó partnerünket, ennek megfelelőn tüntesse fel a garanciaidőt a lejátszók mellett!

Mától rendelhető a Dune HD Connect
[2013-12-30]

A mai napon felkerült a webshopba a Dune HD legújabb mini lejátszója, a 17-i hírünkben bemutatott Connect. Az első szállítmány (benne a Base 3D „utánpótlással”) már úton is van hozzánk, érkezését január 3-ra várjuk. Kérünk minden Dune HD-t forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába ezt az újdonságot is!

Magyarul is elérhető a Synology.com
[2013-12-20]

Régi álmunk vált valóra ma. A TELJES Synology.com gyártói oldal ezentúl magyar nyelven is elérhető! Ehhez az kellett, hogy a magyarországi eladások elérjenek egy adott darabszámot, hozzanak a gyártónak annyi profitot, hogy érdemes legyen folyamatosan költeni a lokalizációra. Az első mérföldkövet már évekkel ezelőtt elértük, amikor is a magyar nyelv bekerült a DSM-be (a világon először tudott egy NAS magyarul is). A teljes magyar weboldal viszont jóval költségesebb, mivel szinte napi munkát igényel, így erre mostanáig kellett várni, de karácsonyra lám, ezt is megkaptuk :) Köszönet érte minden aktív Synology-forgalmazó partnerünknek, az ő eladásaiknak köszönhetjük ezt az eredményt, amely jelentősen erősíti a magyar vevők bizalmát a márka iránt!

A magyar terméktámogatás továbbra is a synology-forum.hu odalon üzemel majd, de ott már csak hazai vonatkozású hírek lesznek, mivel a gyártói oldalon minden hír magyarul is megjelenik ezentúl. Kérünk mindenkit, aki tehet, weboldalán, hírlevelében mielőbb írjon a magyar gyártói odlalról, és említse meg a magyar support oldalt is (www.synology-forum.hu)!

» a teljes hír...
Dune HD Connect januártól
[2013-12-17]

A Dune-HD.hu oldalunkon ma megjelent hír bemutatja a Dune HD legújabb és legkisebb fullHD médialejátszóját, amely gyakorlatilag a jelenlegi TV-102 WiFi modell pendrive méretűre gyúrt kiadása. A már megjelenése előtt számos díjat elnyert, és vélhetően a világ legkisebb fullHD-s médialejátszója címre is esélyes készülék 1–2 napon belül rendelhető lesz webshopunkban, és január első napjaiban már raktárról tudjuk kínálni. A gyártói oldalon letölthető hozzá több termékfotó is, illetve a specifikációk is láthatóak, bár több szempontból is hiányosan. Nem említik pl. az analóg videókimeneteket és a koax hangot, de ezeket korrigáljuk majd a magyar termékoldal elkészítése során (1–2 napon belül).

Mede8er MED1000X3D ezüst akció!
[2013-12-13]

Az ezüst színű MED1000X3D lejátszónk a fekete változat megjelenése óta olcsóbb annál, most pedig sikerült egy még kedvezőbb árú szállítmányt kapnunk belőle (bár a borzalmas forint árfolyam miatt sajnos nem lett olyan jó az ár, mint reméltük korábban). Így az aktuális készlet erejéig az eddigi bruttó 61 500 Ft-os kisker ár HÉTFŐTŐL 57 900 Ft lesz az akció keretében – a wifi nélküli modellnél! A wifis változat ára nem változik. Kérünk minden Mede8er forgalmazót, hétfőtől hírdesse az akciót (hírlevélben akár már mától is), amihez a hétvégén felkerülnek Marketing oldalunkra letölthető akciós bannerek!

Márkáink év végi sajtómegjelenései
[2013-12-11]

A NEON Multimedia Kft. folyamatosan figyelmet szentel az általa forgalmazott termékek médiamegjelenéseire, de a karácsonyi, természetesen, kiemelt időszak. Összefoglaljuk, lehetőségeink mikre terjedtek ki a 2013-as év második felében.

» a teljes hír...
Gyorstöltő USB-adapter a Skydigital-tól
[2013-12-08]

Kicsit gondban vagyunk, ha röviden kell leírni a most bemutatásra kerülő eszköz funkcióját. Ezen hír címe sem lett az igazi, mert vélhetően kevés olvasónak lesz egyértelmű önmagában. Mindennek az oka az, hogy a Skydigital legújabb adaptere egy ezidáig – legalább is számunkra – ismeretlen „készülék”. A 2XQC elnevezés a „2× Quick Charge” rövidítése, ami azt sejteti, hogy kétszer gyorsabban töthető valami a termék segítségével. A gyakorlatban egy pendrive-nál is apróbb USB-s dugóról van szó, amely másik végén viszont egy USB-s aljzat található. Bármely USB-s töltőkábel elé csatlakoztathatjuk, ami valamilyen eszközt töltene USB-s portról. Az eredmény meglepő, bár működése egyszerű...

» a teljes hír...
REVO médaimegjelenések
[2013-12-07]

Az elmúlt hónapokban számos nemzetközi médiumban szerepeltek a skót REVO termékei, főleg az ősszel bejelentett új modellek (AXiS X3SuperConnect). Olyan ismert lapokból gyűjtöttünk össze néhány írást/értékelést Marketing oldalunkra, mint az angol Mac Format, a Stuff és a The Sunday Times. Az amerikai Gear Patrol karácsonyra 12 remek ajándékot gyűjtött össze olvasói számára. A REVO SuperConnect többek között olyan termékek mellett (előtt) került fel a lista elejére, mint a Google Chromecast, a vadiújXBOX One játékkonzol, a Cambridge Audio Minx Go bluetooth hangszóró, a Sony STR-DN840 házimozi-erősítő, a Bowers & Wilkins P7 fejhallgató vagy épp a Pioneer SP-SB23 hangprojektor és mélynyomó. A tesztek kb. egyetértenek abban, hogy vélhetően a REVO az adott termékkategória legjobbja, kiváló hangzásával, stílusos megjelenésével és számtalan szolgáltatásával. A jövő héten felkerül a fenti írások mellé a magyar PC World decemberi számában a főszerkesztő által publikált féloldalas REVO AXiS XS ajánló is, amely a „PC WORLD felszereltség” díjjal jutalmazta a terméket! Az írásokat használjátok szabadon hírekben vagy a termékek leírása mellett!

Aktuális REVO-kínálatunk várhatóan csak január elején bővül a SuperConnect-tel és a PiXiS RS-sel.

Synology RS814
[2013-11-26]

A Synology ma bejelentette az RS814-et, amely az RS812-t váltja le – változatlan áron. A DS214+ és DS414 modellekben már bemutatkozott kétmagos, 1,33 GHz-es Marvell Armada XP processzor és 1 GB RAM köré épül az új, második legkisebb RackStation. Ahogy a neve mutatja, az RS814 akár 8-lemezig is fejleszthető – ehhez az RX410-es bővítőegységet kell megvásárolni. A hátlapon két gigabites ethernet, két USB3-as és egy eSATA csatlakozó található – utóbbit használhatja az RX410 is.

Az RS814 már pár napja rendelhető a webshopunkból, az első szállítmányt a hét vége felé várjuk. Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába ezt a RackStation-t is! A gyártói termékoldal és a magyar adatlap már elérhető, a Synology.hu-ra 1–2 napon belül felkerül a termék ide: link...

Rendelhető a Synology DS214+
[2013-11-19]

Mától előrendelhető a DS213+-t leváltó Synology DS214+ DiskStation. Az első szállítmány várhatóan a jövő hét vége felé lesz itt. Az új modell külseje megyegyezik a legnagyobb 2-lemezes, a DS713+ dobozával. Belül egy teljesen új, kétmagos 1,33 GHz-es processzort és 1 GB RAM-ot találunk. Árban (bruttó 103 700 Ft) megegyezik a DS214play modellel, így fontos, hogy utóbbi inkább otthoni felhasználásra (elsősorban a videótranszkódolás miatt), a DS214+ pedig inkább cégeknek (a több kamera, dupla ethernet port miatt) ajánlandó.

A DS214+ termékoldala elérhető a Synology.hu-n: link... Magyar nyelvű adatlapja letölthető innen: link... Kérünk minden forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába a DS214+-t, és – ha még nem tette volna meg – vegye ki onnan a DS213+-t!

Raktáron a Synology DS214 és DS414
[2013-11-13]

Folytatódik a 2014-es Synology-k „inváziója”: megérkezett a DS214 és 4-lemezes változatata, a DS414. A DS213 még szeptemberben szűnt meg, így frissítését már nagyon vártuk. Úgy tűnik, megérte a várakozás, mivel a DS214 olcsóbb és gyorsabb is elődjénél. A pár hete nem kapható DS413-at a DS414 váltja, amely ajánlott kiskereskedelmi ára lényegesen, bruttó 16 ezer forinttal lett olcsóbb! Mindkét újdonság magyar adatlapja már letölthető a Synology.com-ról (DS214, DS414), a magyar terméklap a Synology.hu-ra várhatóan holnap kikerül. A nagyfelbontású Synology termékfotókra mutató link továbbra is a Marketing oldalon található.

Kérünk minden Synology-viszonteladónkat, ha még nem tette volna meg, vegye le kínálatából a DS413-at, és mielőbb vegye fel a rendelhető modellek közé a DS214-et és DS414-et, melyek mától RAKTÁRRÓL rendelhetőek!

Minden idők legolcsóbb 2-lemezes DiskStation-je: DS214se
[2013-11-05]

Soha nem volt még ilyen olcsó 2-lemezes Synology, mint az angol oldalon ma bejelentett DS214se. Az „se” jelzés a Single-role Edition rövidítése lehet, de magyarul talán hívhatjuk Spórolós Edition-nek is, hiszen ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára mindössze 44 900 Ft! Ez 15 ezer forinttal kedvezőbb árcédulát jelent még az eddigi legkisebb 2-lemezeshez, a DS213j-hez képest is. A DS214se-vel a Synology nem titkolt célja, hogy olyan vevőket nyerjen meg magának, akik eddig ezt a prémium márkát nem engedhették meg maguknak. A DS214se úgy tud igen kedvező árú lenni, hogy közben nem kell kompromisszumot kötni a szoftver terén, mint pl. az USB Station 2-nél kellett: a legújabb DSM és jövőbeli frissítései is tökéletesen futnak ezen az új, 800 MHz-es modellen. Teljesítménye pedig még mindig bőven elég az átlagos otthoni és kisirodai feladatokhoz, hiszen pl. 100 MB/s fölötti sebességgel olvashatunk róla, és 256 MB DDR3 RAM-ot használ. Az angol termékoldal és a magyar adatlap már elérhető, a Synology.hu-ra a héten kerül fel a bejelentés és a magyar nyelvű termékoldal.

Kérünk minden Synology-forgalmazót, mielőbb vegye fel a kínálatába a DS214se-t, amely már a héten raktáron lesz, mától rendelhető a webshopban!

Megszűnt az RS3413xs+, érkezik az RS3614xs+
[2013-10-28]

Mától nem rendelhető már a második legnagyobb Synology, az RS3413xs+, kérünk minden forgalmazót, vegye le a kínálatából! Az utód várhatóan november vége felé lesz elérhető, és RS3614xs+ néven érkezik majd. Ahogy az elnevezés mutatja – az RS2414+-nál megismert módon – immár 12 lemezt fogad ez a RackStation, és két darab új RX1214 bővítőegységgel lehet elérni a max. 36-lemezes kapacitást. A processzor és a memória mérete nem változik, de a hátlapi 4 USB-portból kettő már USB3.0-ás lesz, és egy helyett már akár két darab 10 Gbites PCIe-kártyát (Gen3 8-szoros sebességű foglalatok) is kezel – azaz akár 4 darab 10 Gbites porttal is bővíthető ez a csúcsmodell. Bár a működés közbeni fogyasztás kicsit nőtt, de csökkent a hibernáció alatti áramfelvétel, és 70 helyett már akár 80 IP-kamerát is csatlakoztathatunk! Mindezek mellett az ár változatlan tudott maradni. Részletes adatlapja letölthető a Marketing oldalunkról!

Synology DS114, DS214play
[2013-10-24]

Két újabb 2014-es Synology DiskStation-nel folytatódik az év végi modellváltás. A már pár hete nem kapható DS112-t váltja a DS114. Bár a korábbi 1,6 GHz-es CPU helyett mostantól „csak” 1,2 GHz-en működik a középső 1-lemezes modellben, az órajel csökkenését ellensúlyozza a lebegőpontos arritmetika és a kétszer nagyobb, immár 512 MB RAM méret. A fogyasztás minimálisan nőtt a fentiek miatt, de „kárpótlásként” pl. a max. 8 IP-kameráról 640×480-as felbontásban 80 fps helyett összesen 240 fps rögzíthető, 1280×800 pixel mellett 20 helyett már 200 (!) fps, és fullHD-ban is 64 fps lehet a max. képkockaszám. Azaz pl. 8 darab fullHD-s kamera esetében minden kameráról akár 8 fps sebességgel is képes egyidőben rögzíteni a DS114. Nem mellesleg az ára is jelentősen olcsóbb lesz, mint a DS112-é volt: bruttó 61 800 Ft helyett 53 800 Ft az ajánlott kiskereskedelmi ár!

A DS214play – ahogy a neve is jelzi – egy teljesen új „kategória”, nem volt eddig elődje. A play elnevezés arra utal, hogy videólejátszáshoz optimalizálták, egészen pontosan transzkódoláshoz. Ha különböző (mobil) eszközökre szeretnénk streamelni olyan filmfájlokat a NAS-ról, melyeket az adott eszköz nem kezel, akár fullHD felbontás mellett is képes valós időben a szükséges formátumra és felbontásra transzkódolni a DS214play a videókat. Ehhez kétmagos Intel Atom (CE5335) processzort és 1 GB RAM-ot használ a DS213/DS213+ készülékházába épített új modell. Ára 103 700 Ft.

Mindkét újdonság már rendelhető a webshopban, ma már raktáron is lesznek. Részletes leírások már fent van a Synology.com-on (a magyar fordítás folyamatban), link a webshopunkban a termékekre kattintva! Kérünk minden forgalmazót, mielőbb vegye fel kínálatába őket!

Kiválóan szerepelt a Popcorn Hour A-400 az AV-online.hu tesztjén
[2013-10-22]

Tavaly decemberben a sok szoftveres probláma miatt az AV-online.hu még nem akart írni az A-400-ról. Mostanra minden kritikus hiba javításra került, így ők is nekiláttak végre a lejátszó tesztelésének – 3 hónapig volt náluk egy tesztpéldány. Sajnos, még a megújult főmenüt és számos újabb javítást, fejlesztést tartalmazó október 18-i hivatalos firmware megjelenése előtt elkészült a cikkük, de így is mondhatjuk, hogy lenyűgözte őket a legújabb Popcorn Hour. A képminőség, a kivitel és az ár/érték arány mind maximális, 5 csillagot kapott, míg 4,5 csillagra értékelték a hangminőséget és a kezelhetőséget. Így összességgében 4,8-as osztályzatot ért el az A-400!

A teljes teszt ITT olvasható, érdemes felhívni rá vásárlóitok figyelmét, főleg ha a képminőség tekintetében keresi valaki a legjobb lejátszót.

Dune HD árváltozások, hírek
[2013-10-17]

Ahogy erről legutóbbi viszonteladói találkozóink során beszámoltunk, a Dune HD európai disztibúciója új kezekbe került. A korábbi német cég helyett a Mede8er értékesítését is végző holland partnerünk lett a kizárólagos disztributor (illetve mi is visszakaptuk a kizárólagosságot Magyarországra). Az ő árképzésüknek megfelelően a mai naptól változnak az aktuális Dune HD termékek árai nálunk is. Így felfelé módosult a TV-102W, a TV-303D és az Air ára, olcsóbb lett viszont a Base 3D, a QWERTY és a TV-tuner. Kérünk minden viszonteladónkat, ellenőrizze a webshopban az új árakat és azok alapján korrigálja saját árlistáját!

Többen érdeklődtek már a Dune HD Connect lejátszóról, de még sem árat, sem pontos dátumot, sem a gyári oldalon láthatónál részletesebb specifikációkat nem tudunk ezzel kapcsolatosan. Amint megkapjuk ezen infókat, rendelhetővé válik majd a webshopban. Ami jelenleg ismert számunkra: a következő Dune HD szállítmány várhatóan október 30-án érkezik Hollandiába, elméletileg abban már lesz a Connect-ből is. Így leghamarabb november első hetében érkezhet hozzánk új Dune HD csomag, addig az éppen elfogyott Base 3D is hiánycikk, de a többi termékből még van elegendő készletünk.


Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.